Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Idei inedite pentru a decora bradul de Crăciun

Nimic nu aduce bucurie mai mare de sărbători într-un interior decât un brad de Crăciun împodobit, fie că optezi pentru clasicele combinații de culori roșii și verde, alături de lumini sclipitoare sau alegi o temă creativă pentru decorul bradului de Crăciun. Anul acesta îți sugerăm să încurajezi întreaga familie să îmbrățișeze această tradiție de sărbători atemporală și să decorați împreună bradul de Crăciun cu cele mai deosebite ornamente, pline de Christmas vibes.

Pentru că ne dorim să transformăm această activitate într-una plină de magie și inspirație, am adunat în articolul următor cele mai deosebite idei de brad de Crăciun, care se vor potrivi cu siguranță preferințelor tale estetice. Fie că preferi elementele tradiționale de decor, cele rustice, cele moderne sau cele eclectice, ți-am pregătit în rândurile următoare idei de împodobit bradul care te vor fascina. Hai să vedem împreună cum împodobim bradul de Crăciun!


Cum se împodobește bradul de Crăciun?


Odată ce ai ales cel mai potrivit brad de Crăciun pentru locuința ta și te-ai „înarmat” deja cu cele mai frumoase decorațiuni de brad din gama de produse de la Profi, a venit momentul să descoperi cum se împodobește bradul de Crăciun. Așa că înainte de a ne avânta spre cele mai spectaculoase idei pentru decorul bradului de Crăciun, îți vom prezenta succint etapele de împodobire a bradului.


Împodobirea poalelor pomului de Crăciun


Baza bradului de Crăciun poate fi adesea cea mai inestetică parte și poate distrage atenția de la atmosfera magică pe care luminile și decorațiunile încearcă să o creeze. O idee excelentă ar putea fi alegerea unei huse speciale pentru bradul de Crăciun. Ți se pare mult prea banal și îți plac soluțiile creative? Ei bine, cadourile frumos împodobite și coșurile din răchită pot fi plasate în partea inferioară a bradului, pentru a obține efectul dorit.


Aranjarea ghirlandei luminoase


Ghirlandele luminoase sunt cele care oferă structură bradului, fiind un element cheie în decorul bradului de Crăciun. Desigur, va trebui să alegi cu atenție dimensiunile ghirlandelor, căci acestea trebuie să fie suficiente pentru a înconjura complet bradul pe care l-ai ales. Și vestea bună este că există o mulțime de tipuri diferite de ghirlande din care poți alege, cu cele mai diverse culori. Vei găsi câteva dintre ele în revista Profi!


Alegerea celor mai frumoase decorațiuni pentru brad


Acum am ajuns și la partea preferată: decorarea propriu-zisă a bradului de Crăciun, adică momentul în care decorațiunile sunt atârnate de crenguțele de brad și totul prinde contur. Noul Profi te așteaptă cu cele mai deosebite seturi de globuri în diferite mărimi, seturi de mărgele și diverse decorațiuni cu tematică de Crăciun. Pentru un rezultat armonios, îți sugerăm să împodobești cea mai largă parte a bradului cu globuri mari și să te asiguri că vei distribui uniform toate elementele de decor.


Instalarea vârfului de brad


În final, poți încorona totul cu panglici decorative sau poți păstra totul simplu, în funcție de preferințe. Pasul final este reprezentat de vârful de brad, disponibil și el în diferite modele în supermarketul Profi.

Instalarea vârfului de brad


Idei inedite pentru decorul bradului de Crăciun


Acum că ai cunoscut toate etapele pentru împodobirea bradului, îți vom oferi în continuare, așa cum am promis, cele mai inspirate idei de brad împodobit. Și vom merge mai departe de ideea clasică de brad de Crăciun, venind cu tot soiul de artificii de decor, pentru cele mai reușite fotografii alături de pomul de Crăciun. Iată cele mai creative idei de brazi de Crăciun!


Decor roz pentru bradul de Crăciun


Vrei să recreezi un scenariu de poveste cu ocazia Crăciunului? Una dintre cele mai inedite și jucăușe idei de decorat bradul de Crăciun este alegerea unor ornamente roz. Sau poate alb și roz, una dintre cele mai chic combinații de culori pentru bradul de Crăciun. Globulețele albe și roz, simple sau cu sclipici, fundițele și beteala strălucitoare, alături de cadourile împachetate estetic în cutii roz și argintii pot crea un colț unic în locuința ta, oferindu-i un aer festiv și plin de gingășie.

Decor roz pentru bradul de Crăciun


Decor scandinav pentru bradul de Crăciun


Locuința ta este amenajată în stil nordic și îți dorești un brad împodobit care să se încadreze perfect în decor? Atunci poți opta cu siguranță pentru un brad ornat în stil scandinav. Și îl poți obține într-un mod destul de simplu, optând pentru globulețe și ornamente în tonuri naturale, neutre și pământii, pentru mărgele simple de brad și un suport din nuiele care să decoreze estetic baza bradului. Exact ca în imaginea de mai jos!

Decor scandinav pentru bradul de Crăciun


Decor strălucitor pentru bradul de Crăciun


Dacă îți dorești ca bradul tău să strălucească de sărbători, o idee fabuloasă pentru împodobirea bradului poate fi alegerea unor decorațiuni strălucitoare, aurii și argintii. De globulețe argintii și aurii cu sclipici, până la fundițe și panglici cu fire strălucitoare și un vârf de brad sclipitor, toate sunt alegeri excelente pentru un brad de Crăciun glam, în ton cu glow-ul sărbătorilor de iarnă.

Decor strălucitor pentru bradul de Crăciun


Decor cu ciubucuri pentru bradul de Crăciun


Ne plac ideile jucăușe de decor, iar dacă și tu rezonezi cu noi, aceasta s-ar putea să ți se pară cea mai frumoasă idee de decor pentru bradul de Crăciun. Ce ai spune dacă pe lângă instalația cu lumină caldă și globulețele roșii specifice Crăciunului, vei atârna în brad și câteva ciubucuri, pentru un plus de farmec? Noi credem că este o idee excelentă și inedită, iar cei mici cu siguranță vor aprecia acest stil ludic de decor!

Decor cu ciubucuri pentru bradul de Crăciun


Decor rustic pentru bradul de Crăciun


Îți plac decorurile rustice? Atunci cu siguranță împodobirea unui brad în stil rustic va părea una excelentă pentru tine. Optează pentru clasicele globulețe roșii, de dimensiuni mici, alături de alte globulețe albe sau aurii. Poți completa bradul de Crăciun cu ornamente în stil rustic, din lemn sau material textil, în culori naturale. La baza bradului poți dispune cadouri învelite în hârtie maronie, cu panglici verzi și roșii. Inspiră-te din imaginea pe care ți-am pregătit-o!

Decor rustic pentru bradul de Crăciun

Împodobirea bradului este una dintre cele mai frumoase activități pe care le poți avea alături de familie în preajma sărbătorilor de iarnă. Inspiră-te și tu din ideile pentru decorul bradului de Crăciun menționate în articol și vei avea unul dintre cei mai frumoși brazi, în jurul căruia să te aduni cu cei dragi la o cană de vin fiert și o plăcintă cu dovleac. Acum îl puteți aștepta împreună pe Moș Crăciun!