Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Feedback

Feedback-ul vostru este extrem de valoros pentru noi și ne ajută să înțelegem mai bine nevoile clienților noștri și să aducem îmbunătățiri la nivelul magazinului nostru.
Ne dorim să oferim o experiență extraordinară clienților noștri și să ne asigurăm că fiecare vizită în magazinul nostru este una plăcută și satisfăcătoare.

Vom analiza cu atenție toate sugestiile și observațiile pe care le-ați făcut și vom lua măsuri concrete pentru a implementa îmbunătățiri la nivelul magazinului. Echipa noastră va primi instruire și susținere suplimentară pentru a asigura un serviciu mai bun și pentru a ne îndeplini angajamentul față de satisfacția clienților noștri.

Vă asigurăm că ne pasă cu adevărat de experiența clienților noștri și vom continua să lucrăm din greu pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Datorită feedback-ului vostru, suntem mai motivați ca niciodată să ne depășim așteptările și să oferim cea mai bună experiență posibilă.

Vă mulțumim din nou pentru că ne-ați împărtășit părerea voastră și pentru că sunteți parte din efortul nostru de a ne îmbunătăți în permanență. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem în magazinul nostru și să vă demonstrăm că ne-am luat în serios sugestiile voastre.