Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Noutățile conceptului

Mic dejun cu energie, prânz rapid, cină la îndemână sau muuuulte reduceri. La noul Profi le găsești pe toate. Vino să le descoperi în magazinele noastre!

La noul Profi oricând ai veni, câstigi zi de zi!


Cafeluța de dimineață, pizza cea fâșneață, sau ingrediente pentru o rețetă îndrăzneață? Orice ai de cumpărat, vino la Profi și ieși mai câștigat!

Formatele Noului Profi

Profi Super – superlativul are acum un nume

Profi Super este un magazin concept cu un statut special care încorporează cele mai reușite experiențe de până acum, incluzând modul de lucru, sortimentația și atmosfera.

Cu peste 1300 de produse diferite față de celelalte magazine dar și o gama variată de produse Bio, Profi Super este exemplul de dezvoltare pentru toate magazinele Profi din țară.

ProfiGO – mai aproape înseamnă mai eficient

ProfiGo sunt magazine de mici dimensiuni, amplasate în zone de trafic intens și birouri, primitoare și cu un sortiment larg de produse ambalate gata de consum.

ProfiGo raspunde nevoilor consumatorilor care doresc să-și cumpere mâncare de calitate, în drum spre serviciu sau când se întorc acasă.

Profi City – one-stop-shop pentru segmentul rezidențial

Profy City este un mic supermarket pentru zonele rezidențiale, cu un sortiment bogat de produse, inclusiv mezeluri de la furnizorii locali.

Acest format nou este mai bine adaptat așteptărilor actuale ale cumpărătorilor, fiind dotat cu vitrină asistată, FiiGO café & bistro, unde puteți găsi pizza, burgeri, sandwich-uri, prăjituri, produse de patiserie, plăcinte si, probabil, cea mai bună pâine din oraș.

Profi Loco – prospețimea ajunge și în extraurban

Profi Loco sunt magazine locale, din mediul rural, cu o gamă îmbunătățită de produse accesibile și o atmosfera caldă, primitoare.

Producătorii locali își pot etala mai ușor produsele, pentru a le oferi localnicilor gusturile lor preferate, însă, tot aici, găsim o zona FiiGo café & bistro, cu panificație coaptă în magazine, hotdog, grill-uri, pizza, fresh-uri și cafea.

Profi Mini – maxi beneficii cu viteza luminii

Profi Mini este, asa cum îi spune și numele, un mini magazin destinat cumpărătorului foarte grăbit care nu-și doreste altceva decât cele necesare pentru consum imediat.

Tot aici, avem zona FiiGO café & bistro cu hotdog, grill-uri, pizza, fresh-uri și cafea.

Servicii și beneficii

Cafeaua preferată

Gustări rapide

Meniuri calde

Crama Somelierilor

Vitrină asistată

Oferte

Cupoane de reducere

De peste 20 de ani aproape de români

Magazine Profi

Abonează-te la newsletter