Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Noutățile conceptului

Pentru nou evoluția înseamnă să fim în pas cu vremurile dar și cu nevoile consumatorilor nostri.


De peste 20 de ani, suntem aproape de români, îi înțelegem și le facem viața mai ușoară la cumpărături. Și nu ne oprim aici. Avem un nou concept de magazin pe care te invităm să îl descoperi.

Alege tot ce poftești din gama variată de brânzeturi, mezeluri și specialități din carne. Personalul nostru dedicat te va ajuta să pui în coș exact cât îți dorești… din tot ceea ce poftești.

Tu alegi ocazia, noi recomandăm vinul. Pentru că știm cât e de greu să găsești vinul potrivit, ți-am pregătit o selecție variată, organizată în funcție de momentele de consum.

Burgeri, pizza, cafea, sucuri fresh, prăjituri și croissante, pe toate le găsești la Cafeneaua FIIGO, vedeta noului magazin concept PROFI.

În noul concept de magazin găsești o gamă variată de mâncare gata preparată, numai bună de pus pe masă când nu ai timp să gătești.

Formatele Noului Profi

Profi Super

Magazinul concept are un statut special, este loc de testare pentru tendințele de dezvoltare PROFI. Ceea ce se va dovedi viabil în acest magazin în privința modului de lucru, a sortimentului, uniformelor și așa mai departe, urmează să fie apoi reprodus și la alte unități din cadrul rețelei.
Conceptul deja încorporează cele mai reușite experiențe de până acum, iar ceea ce a funcționat sub așteptări a fost înlaturat în timp ce peste 1300 de produse  îi împrospătează sortimentul față de magazinele Profi actuale. Astfel, acum gama de produse Bio a crescut considerabil, iar produsele locale sunt mult mai bine reprezentate, oferind ploieștenilor gusturile lor preferate, ca sa menționăm doar câteva dintre noutăți.

ProfiGO magazinul de convenience

ProfiGo este o nouă provocare îndrăzneață lansata combinând funcționalitățile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience. Ele reprezintă felul în care lanțul de magazine răspunde nevoilor consumatorului din ziua de azi care dorește să-și cumpere rapid mâncarea de calitate de care are nevoie când pleacă la muncă sau vine acasă.
S-ar putea spune chiar că deja sunt în funcțiune numeroase magazine ProfiGo, doar că deocamdata se ascund sub formatul Profi  City. Treptat, ele vor fi remodelate in asa fel încât să capete noua înfățișare ProfiGo, mai primitoare, și un sortiment mai larg de produse ambalate gata de consum.

Profi City – destinatie urbana

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate in in zone de trafic intens si de birouri, Profi City are o suprafata mai mare si un sortiment mai bogat, este un mic supermarket pentru zone rezidentiale, destinat celor care cumpara pentru a completa ceea ce poate au omis sa-si ia cand si-au facut cumparaturile principale in magazine mai mari.
Profi City prezinta o zona de convenience mai larga decat a magazinelor ProfiGo destinate cumparatorului foarte grabit care nu doreste decat cele necesare pentru consum imediat si, poate, doar inca ceva in plus. Fata de vechiul Profi City, noul format este mai bine adaptat actualelor asteptari ale cumparatorilor, fiind acum dotat cu vitrina asistata, zona gastro si coffee corner. La vitrina asistata se gasesc mezeluri de la furnizori locali, specialitati din carne de oaie, de porc, de pui si de curcan. Desigur, nu lipsesc nici diferitele varietati de branza si cascaval. La randul ei, zona gastro tenteaza cumparatorii cu pizza, burgeri, sandvisuri, prajituri, patiserie, placinte si cu painea cea mai buna din oras.

Profi Loco

Formatul Loco o destinatie in localitatile extraurbane. Produse expuse mai vizibil si intr-o gama imbunatatita, o atmosfera mai calda si mai aerisita precum si faptul ca aici cumparaturile se pot face mai rapid sunt doar cateva dintre noutatile  de care beneficiaza acum locuitorii din mediul rural.
Produsele puse în vânzare în noul format Profi fac parte dintr-o gamă împrospătată față de cea anterioară, sunt bine luminate, expuse mai vizibil și mai accesibil, produsele locale fiind mult mai bine reprezentate pentru a le oferi localnicilor gusturile lor preferate. În noua sa formă, cu o ambianță plăcută, primitoare și colorit relaxant, magazinul Loco s-a înnoit cu o zonă FiiGO cu produse preambalate și panificație coaptă în magazin, dar și cu un spațiu coffee corner cu hot-dog, grilluri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea și prăjituri, alături de celelalte produse familiare clienților magazinelor Profi loco.

Servicii și beneficii

Cafeaua preferată

Gustări rapide

Meniuri calde

Raftul vinarului

Vitrină asistată

Oferte

Cupoane de reducere

De peste 20 de ani aproape de români

Abonează-te la newsletter