Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Parteneriat pentru educație! – Program regional de învățare la locul de muncă.

Proiect gândit pe termen lung

Proiectul își propune să genereze resurse umane calificate pe piața forței de muncă prin susținerea pachetului educațional (stagii practică, internship) pentru elevi care urmează studiile liceale sau postliceale, prin consolidarea unui parteneriat agent economic – scoală activ și functional, să crească calitatea serviciilor de educație oferite elevilor prin accesarea programului de învățare la locul de muncă și armonizarea cerințelor educaționale cu cerințele pieței, prin implicarea societăților comerciale în procesul de educație (pentru pregătirea practică).

De asemenea, un alt obiectiv este acela de a capacita elevii să-și planifice propria carieră profesională, să acționeze în sensul găsirii unui loc de muncă adecvat prin pachetul de servicii de consiliere și orientare profesională, să înțeleagă avantajele și beneficiile pe termen lung ale unui loc de muncă.

Alte beneficii incluse în proiect: Servicii de consiliere și orientare profesională

  1. Prin sesiunile de consiliere și orientare profesională, elevii vor învăța ce anume presupune cererea și oferta de muncă, cum să completeze un CV, vor afla care sunt competențele lor cheie pe piața muncii și, de asemenea, vor fi ghidați să afle ce anume își doresc în termeni de carieră profesională.

De mai bine de 20 de ani, creștem constant, deoarece ne schimbăm modul de operare în mod regulat, învățând din fiecare nouă experiență, adaptându-ne, și chiar anticipând nevoile clienților.
Suntem rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România și cu ritm de creștere încă de neegalat în această țară.
În prezent avem peste 1400 de magazine în sute de localități. Ne putem lăuda cu peste 21.000 de colegi care lucrează în magazinele, depozitele și sediile noastre.