Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!

Obiectivele pe termen lung ale proiectului

Pe termen lung, prin obiectivul general propus proiectul va reuși să dezvolte în rândul elevilor un set de competențe personale și profesionale, precum și abilități relevante pe piața forței de muncă și să ofere alternative de sesiuni de pregatire practică a elevilor, complementare și în acord cu programa de învățare parcursă, într-un mediu de practică sigur și relevant pentru domeniul pentru care se pregătesc profesional.uncă.

Alte beneficii incluse în proiect: Servicii de consiliere și orientare profesională

  1. Elevii vor învăța ce anume presupune cererea și oferta de muncă, cum să completeze un CV, vor afla care sunt competențele lor cheie pe piața muncii și vor fi ghidați să afle ce anume își doresc în termeni de carieră profesională etc.
  2. Implicarea elevilor în activități va fi posibilă prin conștientizarea beneficiilor programului de învățare pentru găsirea ulterioară a unui loc de muncă, prin stimularea interesului față de educație, prin constatări față de propria persoană (sesiuni de autocunoaștere) și prin lărgirea perspectivei privind piața muncii, cum ar fi informarea despre locuri de muncă, condițiile de angajare, competențele necesare etc.