Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descoperă posturile disponibile

Valorile noastre

Tot ceea ce construim în PROFI este posibil datorită fiecăruia dintre noi. Valorile noastre sunt născute din modul în care suntem si ne comportam zi de zi. Succesul se construiește în fiecare zi, iar aceste valori sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur.

Respect

Cei care știu să asculte, comunică sincer, încurajează și susțin colegii, inițiativele, vorbesc frumos, își respectă promisiunile, spun “mulțumesc”,“îmi pare rău” atunci când e nevoie.

Responsabilitate

Cei care știu să acționeze asumându-și consecințele, nu aruncă vina pe altcineva pentru propriile greșeli, sunt asumați, își îndeplinesc obligațiile, acționează corect, respectă etica profesională și procedurile de lucru.

Onestitate

Cei care sunt cinstiți, modești, sinceri, acționează corect, sunt de încredere și nu își pun propriile nevoi sau interese înaintea adevărului.

Anul 2021 a fost unul cu multe proiecte minunate realizate cu drag de #OameniiDeLaProfi. Toți colegii din magazinele, depozitele și din sediile Profi sunt implicați și contribuie an de an la povestea Profi. 2022 va aduce noi proiecte și surprize, iar împreună cu ele mai multă generozitate, bunătate și împliniri.

Proiecte Speciale

S-a auzit fluierul final!

#OameniiDeLaProfi au etalat decoruri ingenioase, iar câteva au venit cu formule de joc câștigătoare. Meciul a fost restrâns, s-a ajuns în prelungiri iar acum caștigătorii se pot bucura de premii. Iată câteva din design-urile câștigătoare.

Citește mai mult

Ziua Profi este ON, te servim la papion!

#OameniiDeLaProfi sărbătoresc împreună ziua Profi! Începând de anul trecut, ziua de 1 iulie este o zi specială pentru toți colegii. Aceasta a venit cu mai multe beneficii printre care și o zi liberă plătită în plus. Anul acesta de 1 iulie am surprins din nou, și sediile noastre s-au închis iar colegii din fiecare departament […]

Citește mai mult

Campanie 1 Iunie

La Profi am celebrat Ziua Copilului cum nu se poate mai bine, cu un concurs de desene pentru toți copiii colegilor noștri. Cei mici au primit provocarea de a-și imagina cum arată un magazin Profi al viitorului și de a-l transpune într-un desen, iar ideile au fost nemaipomenite. Creativitatea celor mici a fost bineînțeles răsplătită cu […]

Citește mai mult

Dar din Dar Yard Sale by #OameniiDeLaProfi

#OameniiDeLaProfi din Timișoara au organizat în 31.05 prima ediție a târgului de fapte bune “Dar din Dar Yard Sale”. Zeci de colegi, printre care și CEO-ul Profi si membri din managementul companiei, au participat ca expozanți și cumpărători. În cadrul târgului s-au vândut obiecte de decor, articole vestimentare, bijuterii, cărți, jucării, dar și prajituri, pâine, […]

Citește mai mult