Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descoperă posturile disponibile

Valorile noastre

Tot ceea ce construim în PROFI este posibil datorită fiecăruia dintre noi. Valorile noastre sunt născute din modul în care suntem si ne comportam zi de zi. Succesul se construiește în fiecare zi, iar aceste valori sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur.

Respect

Cei care știu să asculte, comunică sincer, încurajează și susțin colegii, inițiativele, vorbesc frumos, își respectă promisiunile, spun “mulțumesc”,“îmi pare rău” atunci când e nevoie.

Responsabilitate

Cei care știu să acționeze asumându-și consecințele, nu aruncă vina pe altcineva pentru propriile greșeli, sunt asumați, își îndeplinesc obligațiile, acționează corect, respectă etica profesională și procedurile de lucru.

Onestitate

Cei care sunt cinstiți, modești, sinceri, acționează corect, sunt de încredere și nu își pun propriile nevoi sau interese înaintea adevărului.

Anul 2021 a fost unul cu multe proiecte minunate realizate cu drag de #OameniiDeLaProfi. Toți colegii din magazinele, depozitele și din sediile Profi sunt implicați și contribuie an de an la povestea Profi. 2022 va aduce noi proiecte și surprize, iar împreună cu ele mai multă generozitate, bunătate și împliniri.

Proiecte Speciale

De 5 ani alături de noi ca parteneri

Înarmați cu ambiție, perseverență și implicare, câțiva dintre colegi ne-au povestit cât de ușor a fost să devină parteneri Profi!

Citește mai mult

La Profi școala începe cu premii!  

Este al doilea an consecutiv când susținem copiii angajaților care au rezultate remarcabile la învățătură cu 30 de burse de studiu. Acestea sunt menite să susțină familiile în a oferi copiilor lor toate cele necesare pentru a performa la scoală. Credem că este important să îi sprjinim și să îi recompensăm pe cei mici pentru […]

Citește mai mult

S-a auzit fluierul final!

#OameniiDeLaProfi au etalat decoruri ingenioase, iar câteva au venit cu formule de joc câștigătoare. Meciul a fost restrâns, s-a ajuns în prelungiri iar acum caștigătorii se pot bucura de premii. Iată câteva din design-urile câștigătoare.

Citește mai mult

Ziua Profi este ON, te servim la papion!

#OameniiDeLaProfi sărbătoresc împreună ziua Profi! Începând de anul trecut, ziua de 1 iulie este o zi specială pentru toți colegii. Aceasta a venit cu mai multe beneficii printre care și o zi liberă plătită în plus. Anul acesta de 1 iulie am surprins din nou, și sediile noastre s-au închis iar colegii din fiecare departament […]

Citește mai mult