Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descoperă posturile disponibile

Valorile noastre

Tot ceea ce construim în PROFI este posibil datorită fiecăruia dintre noi. Valorile noastre sunt născute din modul în care suntem si ne comportam zi de zi. Succesul se construiește în fiecare zi, iar aceste valori sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur.

Respect

Cei care știu să asculte, comunică sincer, încurajează și susțin colegii, inițiativele, vorbesc frumos, își respectă promisiunile, spun “mulțumesc”,“îmi pare rău” atunci când e nevoie.

Responsabilitate

Cei care știu să acționeze asumându-și consecințele, nu aruncă vina pe altcineva pentru propriile greșeli, sunt asumați, își îndeplinesc obligațiile, acționează corect, respectă etica profesională și procedurile de lucru.

Onestitate

Cei care sunt cinstiți, modești, sinceri, acționează corect, sunt de încredere și nu își pun propriile nevoi sau interese înaintea adevărului.

Anul 2021 a fost unul cu multe proiecte minunate realizate cu drag de #OameniiDeLaProfi. Toți colegii din magazinele, depozitele și din sediile Profi sunt implicați și contribuie an de an la povestea Profi. 2022 va aduce noi proiecte și surprize, iar împreună cu ele mai multă generozitate, bunătate și împliniri.

Proiecte Speciale

Dragi colegi si dragi clienti va multumim ca ne-ati fost alaturi in 2021

Anul 2021 a fost unul cu multe proiecte minunate realizate cu drag de #OameniiDeLaProfi. Toți colegii din magazinele, depozitele și din sediile Profi sunt implicați și contribuie an de an la povestea Profi.  2022 va aduce noi proiecte și surprize și împreună cu ele mai multă generozitate, bunătate și împliniri.

Citește mai mult

Decorare Crăciun

#OameniiDeLaProfi pregătesc în fiecare an magazinele de sărbători.Colegii noștri din magazine au intrat în spiritul de sărbătoare și au decorat fiecare locație cu tematică de Crăciun. Fie că au pus un globuleț în brad, că s-au ocupat de luminițe sau au pregătit chiar ei câteva decorațiuni, cu toții s-au bucurat de fiecare moment la fel ca […]

Citește mai mult

Sărbătorește românește

De 1 decembrie #OameniiDeLaProfi au sărbătorit românește. Colegii noștri din magazine s-au îmbrăcat în costume populare, au decorat magazinele de sărbătoare, au pregătit mese tradiționale și s-au bucurat de preparatele românești. Cele mai inedite poze, cu echipele Profi îmbrăcate în costume tradiționale populare românești au fost premiate cu zeci de coșuri cu bunătăți!

Citește mai mult

Fii MC pentru o zi

#OameniiDeLaProfi primesc an de an în luna decembrie provocarea de a fi iar Moș Crăciun pentru o zi. Angajații Profi au ocazia să îl ajute pe Moșu’, făcându-le o mică surpriză copiilor colegilor care dispun de resurse limitate. Toate scrisorile pentru Moș Crăciun scrise de ei ajung și la redacția Profi, iar colegii noștri se ocupă […]

Citește mai mult