Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descoperă posturile disponibile

Valorile noastre

Tot ceea ce construim în PROFI este posibil datorită fiecăruia dintre noi. Valorile noastre sunt născute din modul în care suntem si ne comportam zi de zi. Succesul se construiește în fiecare zi, iar aceste valori sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur.

Respect

Cei care știu să asculte, comunică sincer, încurajează și susțin colegii, inițiativele și vorbesc frumos. Cei care își respectă promisiunile, spun “mulțumesc” și “îmi pare rău” atunci când e nevoie.

Responsabilitate

Cei care știu să acționeze asumându-și consecințele, nu aruncă vina pe altcineva pentru propriile greșeli și sunt asumați. Aceia care își îndeplinesc obligațiile, acționează corect, respectă etica profesională și procedurile de lucru.

Onestitate

Cei care sunt cinstiți, modești, sinceri și acționează corect. Cei care sunt de încredere și nu își pun propriile nevoi sau interese înaintea adevărului.

Oare ce-au mai făcut #ODLP în 2022?

Nu dați skip, play ON cu noi !

Astăzi când ne uităm cu emoție și veselie la anul care s-a încheiat și la cel nou, ce stă să vie

Vă suntem recunoscători, pentru că VOI ne-ați arătat că sunteți atât de faini și creativi și sufletiști și săritori.

Hai să vezi ce fain a fost cu noi!

Proiecte Speciale

Profi Summit- Circuitul Campionilor 2022

Ziua de 8 Noiembrie a fost o zi cu adevarat speciala pentru colegii nostri care au participat la Profi Summit. Pentru organizarea acestei întâlniri cu peste 600 de oameni faini, ne-am lăsat inspirați de performantele profesionale remarcabile ale colegilor noștri care au susținut mereu evoluția companiei și am creat un concept unic, inovator Circuitul Campionilor- […]

Citește mai mult

De 5 ani alături de noi ca parteneri

Înarmați cu ambiție, perseverență și implicare, câțiva dintre colegi ne-au povestit cât de ușor a fost să devină parteneri Profi!

Citește mai mult

La Profi școala începe cu premii!  

Este al doilea an consecutiv când susținem copiii angajaților care au rezultate remarcabile la învățătură cu 30 de burse de studiu. Acestea sunt menite să susțină familiile în a oferi copiilor lor toate cele necesare pentru a performa la scoală. Credem că este important să îi sprjinim și să îi recompensăm pe cei mici pentru […]

Citește mai mult

S-a auzit fluierul final!

#OameniiDeLaProfi au etalat decoruri ingenioase, iar câteva au venit cu formule de joc câștigătoare. Meciul a fost restrâns, s-a ajuns în prelungiri iar acum caștigătorii se pot bucura de premii. Iată câteva din design-urile câștigătoare.

Citește mai mult