Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descoperă posturile disponibile

Valorile noastre

Tot ceea ce construim în PROFI este posibil datorită fiecăruia dintre noi. Valorile noastre sunt născute din modul în care suntem si ne comportam zi de zi. Succesul se construiește în fiecare zi, iar aceste valori sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur.

Cei care înțeleg că procesul de învățare este continuu și se bucură de fiecare oportunitate de creștere profesională. Prin curiozitatea și dorința lor de a fi mai buni, ei sunt cei care dau viață noilor proiecte și investesc în propria DEZVOLTARE.

Cei care sunt deschiși să împărtășească idei, au inițiative și oferă sprijin celorlalți colegi și parteneri în găsirea soluțiilor optime, pentru că știu că performanțele de echipă se obțin mai ușor prin COOPERARE.

Cei care cunosc viziunea și obiectivele de dezvoltare ale companiei. Știu în orice moment care sunt așteptările celorlalți de la ei și își construiesc relațiile profesionale cu onestitate și TRANSPARENȚĂ.

Teambuilding-ul nostru, „Dăm Bacu la Arhitectură”, a fost foarte fain!

Am construit împreună Metropola Profi și ne-am distrat rememorând anii de liceu.

Ne-am bucurat de gustările care ne-au adus aminte de adolescență, apoi, am petrecut pe ringul de dans până la primele ore ale dimineții.

Până la următorul party, să continuăm să construim, să ne distrăm și să creăm amintiri frumoase împreună!

#OameniiDeLaProfi trăiesc experiențe faine împreună!

Proiecte Speciale

# OameniiDeLaProfi și Iepurașul de Paște fac echipă bună împreună!

Perioada premergătoare sărbătorilor de Paște poate fi plină de provocări și cu un volum mai mare de muncă, pentru ca toți clienții noștri să găsească în magazine ce au nevoie pentru masa de Sărbători.Însă pentru noi, totul pare mai ușor și chiar mai distractiv, când alegem să închidem laptop-ul de la birou și mergem să […]

Citește mai mult

De 8 martie #FeteleDeLaProfi au primit flori și au împărțit zâmbete.

Împreună am reușit să sărbătorim nu doar femeile din echipa noastră, ci și spiritul lor puternic, dedicarea și contribuția lor inestimabilă la succesul nostru. În spațiile de socializare din birourile noastre, atmosfera a fost una plină de emoție, de bucurie și voie bună, iar colegele noastre din magazine au fost sărbătorite cu flori, îmbrățișări și […]

Citește mai mult

#OameniiDeLaProfi se susțin reciproc

În fiecare an, în luna decembrie păstrăm obiceiurile faine care ne aduc împreună! Și anul acesta colegii  din  sediu au închis pentru câteva zile birourile și au mers în magazine să ofere o mână de ajutor colegilor din sala de vânzare.

Citește mai mult

Fii Moș Crăciun pentru o zi

De 5 ani #OameniiDeLaprofi din sedii aleg să fie Moș Crăciun pentru o zi și au pregătit cu drag și bucurie și în acest an sute de cadouri care au plecat spre copiii colegilor noștri  din magazine.

Citește mai mult