Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descoperă posturile disponibile

Valorile noastre

Tot ceea ce construim în PROFI este posibil datorită fiecăruia dintre noi. Valorile noastre sunt născute din modul în care suntem si ne comportam zi de zi. Succesul se construiește în fiecare zi, iar aceste valori sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur.

Cei care înțeleg că procesul de învățare este continuu și se bucură de fiecare oportunitate de creștere profesională. Prin curiozitatea și dorința lor de a fi mai buni, ei sunt cei care dau viață noilor proiecte și investesc în propria DEZVOLTARE.

Cei care sunt deschiși să împărtășească idei, au inițiative și oferă sprijin celorlalți colegi și parteneri în găsirea soluțiilor optime, pentru că știu că performanțele de echipă se obțin mai ușor prin COOPERARE.

Cei care cunosc viziunea și obiectivele de dezvoltare ale companiei. Știu în orice moment care sunt așteptările celorlalți de la ei și își construiesc relațiile profesionale cu onestitate și TRANSPARENȚĂ.

Prima zi de lucru poate fi stresantă și plină de emoții, însă noi, #OameniiDeLaProfi avem mereu grijă să îmbunătățim integrarea noilor noștri colegi. Un plan de inducție bine structurat, o platformă cu toate informațiile necesare la început de drum, dar mai ales colegi faini care să te însoțească la cafeaua de dimineață, sunt doar câteva dintre modalitățile noastre de a spune: „Bine ai venit” !

Proiecte Speciale

#OameniiDeLaprofi sărbătoresc performantele!

La finalul lunii noiembrie am sărbătorit cu mândrie, rezultatele remarcabile  obținute de colegii noștri din echipa Operațional.  Trofeele “#OameniiDelaprofi apreciază performanța” au fost primite cu emoție de colegii noștri, Parteneri și District Manageri, ale căror rezultate s-au evidențiat în acest an.Felicitări tuturor colegilor din departamentul Operațional pentru implicarea și profesionalismul arătate pe tot parcursul anului […]

Citește mai mult

Toamna asta începe si tu un Profi internship!

Ai șansa de a dobandi experiență practică in cadrul celui mai mare angajator privat din România. Desfășurat în mai multe orașe, programul este gandit atat ca o experiență de învățare, alături de profesioniști din domeniu retailulul, dar și ca o oportunitate unica pentru cariera ta. Da Join în echipa #Profi! #OameniiDeLaprofi #Internship #StartCariera #profi

Citește mai mult

Bursele Copiilor

La Profi școala a început cu premii pentru copiii excepționali! Pentru al treilea an consecutiv Profi va susține copiii angajaților care au rezultate remarcabile la învățătură cu 40 de burse de studiu. Acestea sunt menite să susțînă familiile în a oferi copiilor lor toate cele necesare pentru a performa la școală. Credem că este important […]

Citește mai mult

Dezvoltarea, cooperarea și transparența sunt valorile în care credem la Profi.

Începand cu luna septembrie, #OameniiDeLaprofi își aleg colegii care le reprezintă cel mai bine. Abia asteptăm să îi cunoșem pe #AmbasadoriiValroilorProfi.

Citește mai mult