Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Descarcă și tu aplicația InfoCons și fă alegeri informate atunci când mergi la cumpărături. Aplicația este un instrument unic la nivel internațional, dezvoltată independent și transparent pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine. Scanează simplu, cu telefonul tău, codul de bare de pe ambalajele sau produsele pe care vrei să le cumperi și obții instant date complete despre acestea. Aplicația include o baza de date extinsă, atât pentru produse alimentare, cât și non-alimentare, dar și alte resurse utile în fiecare zi.

Ajutorul tau zilnic

Aplicația InfoCons îți oferă acces rapid la informații esențiale despre produsele pe care le cumperi printr-o simplă scanare, dar și la baza de alerte europene care te avertizează constant în privința produselor neconforme pe care să le eviți.

În plus, ai la un click distanță numerele utile și de imediată necesitate, indiferent de locul unde te afli, poți consulta în timp real timpul de așteptare la punctele de frontieră din România, poți identifica adăposturile în caz de calamitate din zona ta sau centrele de reciclare din apropiere.

Alegerile tale personalizate

Dacă îți creezi cont gratuit în aplicația InfoCons îți poți salva produsele favorite pentru a consulta detaliile cu mai mută ușurință și le poți împărtăși cu alți utilizatori.


În plus, poți accesa calculatorul de calorii, care te ajută să vezi valorile nutriționale inclusiv pentru rețete adăugate de tine, dar și recomandările de mișcare pentru un stil de viață echilibrat.

Profi te susține să faci alegeri informate

Suntem întotdeauna alături de tine pentru a avea cea mai bună experiență la cumpărături. Tocmai de aceea credem în parteneriatul nostru cu InfoCons pentru a te informa în legătură cu drepturile tale în calitate de consumator și a fi protejat în alegerile tale.

Produsele din magazinele Profi sunt listate în aplicația InfoCons și pot fi scanate de câte ori ai nevoie de informații.

Descarcă aplicația INFOCONS!

Aplicația este gratuită și poate fi găsită cu ușurință în App Store și Google Play