Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Despre Eticheta Albastră

Eticheta albastră cu sintagma „Zilnic prețuri mici” semnalizează produsele ale căror preţuri vor rămâne constant mici, competitive, pe o perioadă mai lungă de timp, în condiţiile menţinerii neschimbate a costurilor de achizitie si comercializare a produselor, precum si condiţiilor pieţei.

Prin semnalizarea produselor cu mentiunea „Zilnic preturi mici”, vă comunicăm una dintre valorile în care credem, aceea că poti fi sigur că îţi vom oferi întotdeauna preţuri mici, competitive, pentru ca TU în calitate de CLIENT să te poti concentra la activitatile tale, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziţie, motiv pentru care vrem să oferim CLIENŢILOR noştri o experienţă UNICA în magazinele PROFI.

Cel mai probabil te vei întreba cum îţi asigurăm zilnic preturi mici? Gama de produse ce se gasesc în magazinele PROFI este negociată şi creată îndeaproape cu furnizorii nostri, astfel încât să beneficiezi mai mereu de cele mai bune preţuri. Suplimentar, în anumite situaţii, efectuăm monitorizări săptămânale de prețuri pentru produse identice, în raport cu cei mai importanți competitori iar pentru produsele marcă proprie sau exclusivă, monitorizarea preţului se realizează la produse similare, nefiind disponibile produse identice, pentru a ne asigura că promisiunea noastră este respectată.

Astfel, prin această sintagmă, te informăm că pretul produsele din aceasta categorie este cât mai mic posibil în fiecare zi, ba chiar mergem mai departe şi îţi comunicăm că aceste preţuri nu vor fi eliminate in timpul perioadelor consacrate de reduceri/soldari. Prin urmare, „Zilnic preţuri mici”, este promisiunea noastră că preţurile vor fi constant mici, competitive, vor rămâne la acelasi nivel o perioadă mai lungă de timp şi nu depind de niciun eveniment special pentru reducerea preţurile, motivaţia fiind susţinerea intereselor economice ale CLIENTILOR.

Prin urmare, CLIENTII nu trebuie să aştepte niciun eveniment de vânzare pentru a beneficia de un pret scăzut al produselor, ci prin acesta strategie CLIENTUL îşi poate eficientiza modul în care face cumpărături, având în vedere faptul că prin strategia „Zilnic preţuri mici”, sunt create circumstanţele obiective ca preţul produsele ce fac parte din această categorie să fie cât mai mic posibil în fiecare zi, pentru o perioada mai lungă de timp.

În concluzie, prin strategia „Zilnic preţuri mici”, aducem în randul CLIENTILOR cele mai mici preţuri pe care le putem oferi, de fiecare dată când un CLIENT îşi face cumpărăturile: