Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Grup Țintă

Grupul țintă al proiectului va fi format din 185 de elevi, din Regiunea Vest (județele Timis, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara), din învățământului secundar și terțiar non-universitar (învățământul liceal, clasele IX – XII/XIII, după caz filierele teoretică, vocaționala, tehnică, învățământul profesional, învățământul postliceal).
Membrii grupului țintă vor face parte din una dintre unitățile de învățământ cu care beneficiarul proiectului a încheiat convenție/acord – cadru de practica și care fac parte din Forumul Regional de Instruire Practica la locul de muncă.

Din grupul țintă al proiectului vor face parte fete și băieți, indiferent de etnie, religie, proveniență, orientare sexuală etc., care îndeplinește criteriile de selecție aferente programului de învățare la locul de muncă propus prin proiect.

Selecția grupului țintă se va realiza în baza unei metodologii de selecție dezvoltată de beneficiarul proiectului și comunicată tuturor persoanelor interesate de oportunitățile dezvoltate prin proiect.