Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

La PROFI e mai simplu să fii antreprenor!
Alătură-te celui mai mare lanț de magazine alimentare din România!

Dacă îți place să lucrezi cu oamenii, ai cel putin 1 an experiență în comerț și dorești să începi o afacere, scrie-ne pe adresa: vreaumagazin@profi.ro, telefon 0374491946, sau foloseste butonul de mai jos:

1000

Magazine Partener

€5000

Investiție minimă

2012

Startul proiectului

De ce să devii PARTENER PROFI:

Beneficiezi de notorietatea brandului PROFI, de strategia de marketing și atragere a clienților fără a plati taxe de marketing.

Ai asigurate programe de pregatire, nu doar pentru tine ci și pentru personalul său.

Nu trebuie să te preocupi în privința fluxului de numerar pentru aprovizionarea cu marfă, PROFI preia această activitate complexă.

În cazul preluării unui magazin cu vechime, acesta are deja o bază formată de clienți fideli.

Primești spre gestionare un magazin operațional, cu procese și proceduri gata implementate.

Model demonstrat de business de success (lansat de peste 9 ani, în prezent 975 magazine Profi din Romania operează în acest model).

Nu ai cheltuieli legate de identificarea, închirierea și amenajarea spatiului;

Afacere sigura, cu riscuri minime și garanții sub ofertele existente in piață.

Ce spun #ParteneriiProfi

echipa agenti magazin partener profi

“Profi mi-a oferit șansa să îmi depășesc limitele și să devin antreprenor. Cu mult entuziasm, dar și pasiune pentru comerț, am acceptat provocarea de a prelua în parteneriat unul dintre magazinele Profi. Am fost surprins când am aflat cât este de simplu să pornești o afacere bazată pe un plan de succes la nivel național. Cu o investiție minimă, fără cheltuieli de închiriere, mi-am construit propria echipă și sunt implicat în mod direct în managementul și administrarea magazinului Profi. Sunt în permanentă legătură cu departamentele Profi care îmi oferă tot suportul de care am nevoie.”.

Daniel Hojda

Cred cu tărie că visul oricărui român plecat să lucreze în afara țării este să revină pe pământ românesc și să fie alături de familie, oferindu-le șansa unei vieți mai bune. Am înfruntat provocările apărute, mi-am păstrat curajul și atitudinea pozitivă, iar prin interacțiunea cu moduri de gândire diferite am căpătat abilități de comunicare și relaționare, pe care le-am aplicat în gestionarea magazinelor. Șansa de a fi Partener Profi a contribuit la dezvoltarea mea profesională, dar și personală, pentru că cel mai important câștig este acela de a fi acasă, lângă cei dragi, având o afacere care îmi îmbunătățește viața, atât mie, cât și comunității din care fac parte.”

Dana Mitran

maazin partener agent profi

Am transformat pasiunea pe care o am pentru zona de retail în afacere, deși nu credeam la început că e posibil. Recunosc că nu îmi lipseau ideile, dar ele nu sunt de ajuns dacă nu le dai aripi să zboare și daca nu ai resursele potrivite. Profi mi-a oferit oportunitatea de a administra un magazin, cu o investiție minimă și fără a plăti chirie pentru spațiu. Am avut acces la strategia de marketing și de atragere a clienților și am beneficiat permanent de sistemele și aplicațiile Profi, reușind astfel să îmi depășesc target-ul anual, iar pe langă comisionul lunar garantat, să mă bucur de bonusurile de final de an. Atât eu, cât și echipa pe care am construit-o cu multă atenție, ne bucurăm de tot suportul și gândim întotdeauna pe termen lung pentru că orice obstacole vom întâlni în calea succesului nostru, avem alături de noi un partener de bază în Profi.”

Cristian Campan

Din prima clipă în care am descoperit sistemul Partener Profi, nu am stat pe gânduri. Îmi doream propriul business, iar riscul financiar era foarte scăzut în comparație cu decizia de a fi antreprenor pe cont propriu. Mi-am deschis o firmă și am depus o garanție financiară modică, care știam că poate fi recuperată în cazul în care colaborarea înceta. Iata-ma, 1 an mai târziu, cu un magazin, pe care l-am preluat cu mult entuziasm și pe care l-am adus la rezultate mult mai bune, si in punctul de a prelua un al doilea magazin. Am întâmpinat multe provocări, administrarea necesită multă implicare, iar construcția unei echipe fost de durată. Însă, cu multă rabdare și implicare, am reușit să mă bucur de rezultatele muncii mele și sunt foarte mândră de ce am realizat.”

Andreea Movileanu

Aplică acum

Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

  Vă rugăm să încărcați fișiere .jpg, .png, .pdf cu o dimensiune maximă de 5Mb.

  “Profi mi-a oferit șansa să îmi depășesc limitele și să devin antreprenor. Am fost surprins când am aflat cât este de simplu să pornești o afacere. Am profitat de șansa pe care Profi mi-a oferit-o pentru a-mi construi o echipă responsabilă, cu care împărtășesc aceleași valori și cu ajutorul căreia, în prezent, gestionez 4 magazine Profi. Ne-am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și să le oferim servicii de calitate pentru care să revină de fiecare dată la noi, iar noi să punem bazele unei afaceri sudate, care să evolueze constant  și să aducă beneficii tuturor celor implicați.  Am avut ca obiectiv principal motivarea echipei și am fost implicat în fiecare activitate a magazinelor pentru a construi o afacere de succes, cu posibilitate permanentă de creștere. Sunt fericit că mai presus de business, am construit o echipă care este ca și o familie.”

  Andrei Albu

  “Pot spune cu toată bucuria că Profi m-a ajutat să aduc o contribuție semnificativă la dezvoltarea comunității mele și la evoluția mea, atât socială, cât și financiară. Sunt un mândru Partener cu 3 magazine în zonă rurală, iar prin șansa de a le administra împreună cu echipa pe care am construit-o personal, cu multă implicare, am reușit să mă dezvolt și să ofer servicii de calitate, venind în întâmpinarea nevoilor clienților mei. Nu a fost nevoie niciodată să îmi fac probleme de fluxul de numerar pentru aprovizionarea cu marfă, acesta fiind unul dintre numeroasele beneficii pe care sistemul Partener Profi le oferă. Este afacerea ideală pe care mi-am dorit-o mereu pentru că am găsit soluția de a oferi locuri de muncă sigure și altor familii din comunitate.”

  Georgiana Sterpu

  “De Profi mă leagă o colaborare bazată pe încredere, care se orientează după obiective stabilite pe termen lung. Consider că provocările sunt cele care ne ajută să ne depășim limitele, iar pentru mine pasul firesc după ce am ocupat funcția de șef de magazin Profi, a fost să devin Partener și să preiau un magazin. Datorită suportului deplin pe partea operațională, Profi mi-a oferit instrumentele necesare nu numai pentru a înțelege cum să gestionez mai bine afacerea, dar și ce trebuie evitat. Administrarea unei afaceri este o sarcină complexă, necesită timp și dedicare, dar avantajele pe termen lung depășesc cu mult obstacolele întâmpinate, mai ales când ai alături un Partener ca și Profi, care te sprijină necondiționat.”

  Ana Rus

  Profi – 1000 de magazine gestionate de Parteneri

  25 noiembrie 2022

  În momentul de față, mai mult de 1000 de magazine din cele peste 1600 care compun rețeaua Profi sunt gestionate de antreprenori care le conduc în sistem Parteneriat. “Faptul că ne-am propus strategic să transformăm cât mai multe dintre magazinele integrate în magazine gestionate de Parteneri este unul dintre ingredientele succesului Profi,” declară Magda Amarie, […]

  Citește mai mult

  Cum funcţionează magazinele Profi operate de parteneri? Ce pot şi ce nu pot decide partenerii?

  27 octombrie 2022

  Interviu cu Magda Amarie, directorul programului Partener Profi În luna iunie, Profi Rom Food anunţa atingerea “pragului” de 800 de magazine Partener. Câte magazine Partener Profi avem în momentul acesta? Azi suntem deja la peste 900 de magazine Partenere și continuăm. În ultimii doi ani am accelerat procesul de identificare noi Parteneri și predare magazine […]

  Citește mai mult

  Profi va ceda managementul tuturor magazinelor din România unor antreprenori locali. Ce spune Gaetan Pacton, noul CEO al companiei

  25 octombrie 2022

  Profi Rom Food, retailerul cu cea mai mare extindere geografică și cel mai mare număr de angajați, a ajuns ieri la 1.600 de magazine la nivel național și va avea, de la 1 octombrie, un nou CEO. Gaeran Pacton a preluat frâiele companiei de la Pawel Musial și va trebui să implementeze strategia creionată deja […]

  Citește mai mult

  Magazinele Partener Profi au atins un total de 600 de unități

  28 octombrie 2021

  Denumite inițial magazine Agent, acestea și-au făcut apariția în 2012, oferind o șansă persoanelor cu spirit antreprenorial care doresc sa își administreze, cu un minim de investiție, propria lor afacere în retailul modern. “Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajați), un comision […]

  Citește mai mult

  Profi: una din trei unități funcționează în sistem Partener

  26 octombrie 2021

  Magazinele franciză Partener Profi, denumite inițial Agent, se extind și au ajuns în prezent la 600 de unități, la nouă ani de la lansarea conceptului pe piață. În luna martie a acestui an erau doar 400 de magazine. „Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar […]

  Citește mai mult

  Aproape unu din trei magazine PROFI – in sistem partener

  22 octombrie 2021

  Magazinele Partener Profi se extind rapid iar în  prezent funcționează cu succes 600 de astfel de unități. Denumite inițial magazine Agent, acestea și-au făcut apariția în 2012, oferind o șansă persoanelor cu spirit antreprenorial care doresc sa își administreze, cu un minim de investiție, propria lor afacere în retailul modern. “Pentru serviciile de management si de operare […]

  Citește mai mult

  Profi te face Partener si-ti da un magazin la cheie!

  06 octombrie 2021

  De-a lungul timpului, micii antreprenori au căutat rețete ale succesului care să le transforme visul într-un business de succes. Însă, la început de drum, cel mai important este să îți alegi partenerul potrivit. Cu siguranță, nu există rețete standard, dar Proiectul Partener Profi oferă oportunitatea persoanelor cu spirit antreprenorial să dezvolte o afacere de succes, cu riscuri minime și cu impact […]

  Citește mai mult

  Profi oferă spre operare „magazine la cheie”

  26 martie 2021

  Retailerul Profi Rom Food reia un modul de business lansat în 2015 prin care îşi propunea să înlocuiască managementul clasic al mazaginelor lăsând operarea acestora în sarcina unor mici anteprenori printr-un sistem similar francizei. Compania caută câteva sute de anteprenori care doresc să preia unul sau mai multe magazine Profi la cheie, conform Economica.net.Modelul de […]

  Citește mai mult

  Profi oferă la cheie câteva sute de magazine micilor antreprenori

  25 martie 2021

  Retailerul Profi Rom Food, operatorul celui mai extins lanț de magazine alimentare din proximitate și tip supermarket, reia un modul de business lansat în 2015 prin care își propunea să înlocuiască managementul clasic al mazaginelor lăsând operarea acestora în sarcina unor mici anteprenori printr-un sistem similar francizei. Compania caută câteva sute de anteprenori care doresc […]

  Citește mai mult

  Profi caută „câteva sute” de mici antreprenori

  25 martie 2021

  Retailerul Profi Rom Food, operatorul celui mai extins lanț de magazine alimentare de proximitate și tip supermarket, reia un model de business lansat în 2015 prin care își propunea să înlocuiască managementul clasic al magazinelor lasând operarea acestora în sarcina unor mici antreprenori, print-un sistem similar francizei. Compania caută acum câteva sute de antreprenori care […]

  Citește mai mult

  Abonează-te la newsletter