Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Compliance 

Valorile Profi reprezintă instrumentul principal de care să ne folosim pentru a rămâne ancorați în realitatea dinamică a lumii în care ne desfășurăm activitațile. 

Acestea sunt standardele Profi care se adresează felului în care ne gestionăm afacerea, ne exprimăm ca și companie, ne luăm angajamente și inspirăm incredere părților interesate, valori născute din felul în care noi suntem astăzi: respectuoși, responsabili și onești

RESPECT – pentru că ne prețuim unii pe alții, luăm în considerare opiniile celor din preajma noastră și apreciem timpul și efortul colegilor noștri.  

RESPONSIBILITATE – pentru că suntem responsabili de actiunile noastre și găsim soluții practice chiar și în situații fără precedent.  

ONESTITATE – pentru că ne ținem promisiunile și acest fapt se reflectă în calitatea acțiunilor noastre. 

Aceste valori sunt angajamentele fundamentale ale companiei noastre, ele reflectă felul în care relaționăm cu cei din preajma noastră: colegi, clienți, parteneri. 

  

Pentru ca aceste lucruri, respectate in mod constant, ajută la construcția unei echipe care va transforma PROFI într-o afacere creată de oameni, pentru oameni

Toți angajații si partenerii nostri au responsabilitatea de a se asigura că vin în întâmpinarea valorilor Profi. In acest sens, incurajăm și susținem raportarea cu bună-credința a oricăror încălcări ale legii, regulamentelor și normelor în vigoare sau orice cazuri de conduită necorespunzătoare sau de utilizare a presiunii cu scopul de a compromite standardele etice ale Companiei. 

Profi tratează cu seriozitate si confidentialitate toate cazurile de conduită necorespunzătoare sau incalcare a legislatiei prezentate. 

Toate datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare referitoare la  protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Nota de informare privind protectia datelor.  

Sesizările generale, nemultumirile sau reclamatiile cuconținut general, care nu vizează aspecte ce țin de conformitate, cum ar fi intrebari generale, solicitari de informatii, dorinte, va rugam sa le adresati prin intermediul Formularului nostru de contact.  

Pentru sesizari ale unor incalcari care tin fie de cadrul legislative, fie de etica sau integritate, va rugam sa va adresati persoanei desemnate din cadrul Profi pentru gestionarea acestora, avand urmatoarele date de contact: 

PERSOANE DESEMNATE:

DIRECTOR JURIDIC COMPLIANCE

Mihaela Racles

Profi Rom Food S.R.L

Bd. Timisoara Nr. 26 – Anchor Plaza, Bucuresti

E-mail: compliance@profi.ro

Orice comunicare sau raportare transmisă va fi tratată cu confidențialitate, iar angajatul sau partenerul care a adus la cunoștință, cu bună-credință, o astfel de problemă va fi protejat de orice tip de repercursiune, discriminare sau răzbunare. 

Profi interzice cu strictețe orice tip de represalii împotriva unei persoane care a raportat, cu bună-credință, o încălcare a principiilor de conduita sau o încălcare a legilor și normelor în vigoare.