Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Grup Țintă

Grupul țintă al proiectului va fi format din 190 de elevi, din Regiunea Nord- Est (jud. Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui) din învățământul secundar și terțiar non-universitar (învățământul liceal, clasele IX – XII/XIII, după caz filierele teoretică, vocațională, tehnică, învățământul profesional, învățământul postliceal).
Membrii grupului țintă vor face parte din una din unitățile de învățământ cu care beneficiarul proiectului a încheiat convenție/acord-cadru de practică și care fac parte din parteneriatul nou constituit. Din grupul țintă al proiectului vor face parte fete și băieți, indiferent de etnie, religie, proveniență, orientare sexuală, etc., care îndeplinesc criteriile de selecție aferente programului de învățare la locul de muncă propus prin proiect.

Selecția grupului țintă se va realiza în baza unei metodologii de selecție dezvoltată de Beneficiarul proiectului și comunicată tuturor persoanelor interesate de oportunitățile dezvoltate prin proiect.
Minimum 15% din membrii grupului țintă vor proveni din mediul rural. Din totalul elevilor care vor participa la acțiunile proiectului, 190 de elevi vor lua parte la stagiile de practică.