Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Parteneriat pentru educație! – Program regional de învățare la locul de muncă

Scopul proiectului

Creșterea participării elevilor din Regiunea Vest la programe de învățare prin derularea de stagii de practică la locul de muncă.e educație și instruire practică de calitate.

Obiectivele proiectului

  1. Un obiectiv al proiectului constă în dezvoltarea de noi competențe profesionale în rândul a 185 de elevi din Regiunea de Vest din învățământul secundar și terțiar non-universitar ca urmare a desfășurării unui program regional de învățare la locul de muncă pe parcursul derulării proiectului. De asemenea un alt obiectiv prevede îmbunătățirea capacității a 185 de elevi din Regiunea de Vest din învățământul secundar și terțiar non-universitar de a face alegeri educaționale, de formare, de muncă, de carieră ca urmare a organizării și implementării unui pachet complex de servicii de consiliere și orientare profesională.
  2. Îmbunătățirea capacității a 185 de elevi din Regiunea de Vest din învățământul secundar și terțiar non-universitar de a face alegeri educaționale, de formare, de muncă, de carieră ca urmare a organizării și implementării unui pachet complex de servicii de consiliere și orientare profesională.