Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

FOX GROVE CHARDONNAY-SEMILLON, ALB, AUSTRALIA

Fox Grove reprezentat printr-un cupaj Chardonnay-Semillon, o combinație fresh pentru cei care vor să se întindă la o seară lungă de vară învăluiți de aromele inconfundabile de piersică, mușețel, vanilie, citrice. Acest vin poate acompania cu succes orice platou cu sushi, fructe de mare, pește, pui, humus, și chiar o salată bună de vinete. Servire […]

Citește mai mult

FOX GROVE SHIRAZ CABERNET, ROȘU, AUSTRALIA

Fox Grove, reprezentat printr-un cupaj caracteristic regional, Shiraz Cabernet, face parte din categoria vinurilor solare, bine maturate, venind de departe de pe coasta de sud est a Australiei, regiunea Munay Darling. Fiind un vin concentrat și bine copt putem regasi arome de prune copate, fructe confiate, tabac, fum din butoi, lemn dulce. Servire recomandată la […]

Citește mai mult

ERNST LUDWIG RIESLING ALB, GERMANIA SEC

Ernst Ludwig (vin sec) reprezintă  în esență spiritul vinului german provenind din soiul Rieslingul, soi ce predominană pe Valea Rinului având arome deosebite de petrol, pământ reaven, măr verde și lime. Se pretează la mâncăruri asiatice, puternic aromatizate (picante), salate, brânzeturi cu mucegai nobil și pește deopotrivă.Temperatura optimă de servire este de la 8˚ la […]

Citește mai mult

RIO ANEJO MACABEO CHARDONNAY, SPANIA SEC, ALB

Rio Anejo, un vin alb sec spaniol din soiurile Macabeo și Chardonnay cu arome expresive de ananas, măr galben, citrice se pretează la mâncăruri ales de fructe de mare, pește, brânzeturi cremoase, paste cu creveti, bruschete și tapas. Temperatura optimă de servire este de 8-10˚.

Citește mai mult

RIO ANEJO BOBAL, SPANIA SEC, ROSE

Rio Anejo, vin rose din soiul bobal din Spania ne surprinde prin arome de ceai negru, lemn dulce, rodie, cacao. Recomandat a se servi cu salate de toate felurile, tapas, meze, paste ușoare și fructe de mare. Temperatura optimă de servire este de 10˚.

Citește mai mult

SIGNORE GIUSEPPE PROSECCO SPUMANTE

Prosecco Signore Giuseppe, acompaniamenul ideal pentru o seară memorabilă alături de prieteni, cu arome de pară, pepene galben, citrice se asociază cu mâncăruri diverse din bucătăria internațională pornind de la preparaturi din carne până la salate și deserturi. Temperatura optimă de servire 8˚ -10˚.

Citește mai mult

ARTESAO RUIS TAWNY

Vinul de Porto Artesao Ruis  este un vin specific portughez puternic alcoolizat și dulce, ne surprinde prin aromele sale generoase de migdale, fructe roșii, ciocolată neagră și scorțișoară. Se pretează la aperitivele cunoscute cu pepene galben, brânzeturi fine, friptură de rață, sushi, somon, stridii, etc. Se servește la temperaturi de 12°-16°.

Citește mai mult

JULES LAROSE

Un vin spumos creat dintr-un cupaj interesant de  Airen, Macabeo, Parrellada și Xarello, surpinde cu arome intense de brioșă, caisă, piersici și flori albe. Poate fi consumat cu succes la aperitive, salate, paste, antipasti, mâncare libaneză, fructe de mare, pește, rață, carne albă, etc. Se servește între  6˚ -8˚.

Citește mai mult

VEUVE BONNEVAL

Veuve Bonneval, o șampanie dintr-un asamblaj de Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier ne surpinde prin eleganță și rafinamentul său. Cu arome tipice de pâine prăjită, brioșe, migdale poate fi o alegere ideală pentru orice tip de preparate cu ar fi: carne roșie, carne albă, pește, paste, brânzeturi, deserturi, etc. Condiție optimă de servire: 7˚ […]

Citește mai mult