Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Château Fayau VIN ALB DULCE 0,75 L

Un vin cu tradiție care se întinde pe mai multe secole, ne încânta simțurile și papilele gustative cu arome bogate de miere, tei și caise.

Citește mai mult

CHATEAU THIBAULT VIN ROSU SEC 0,75 L

Un vin de culoare roșie rubinie, expresiv cu arome de coacăze negre, cireșe și note de anason. Are un corp armonios, bine echilibrat și un post gust destul de lung.

Citește mai mult

LUIS GURPEGUI TEMPRANILLO VIN ROSU SEC 0.75L

Provenind din regiunea Rioja (nordul Spaniei), maturat 18 luni în baricuri de stejar franțuzesc și american, un vin puternic și sofisticat, realizat într-un stil aflat la intersecția între clasic și modern. Culoare roșu granat și nas intens, cu coacăze negre, violete și grafit. Textura compactă, cu taninuri musculoase, aciditate vie și alcool perfect integrat (13,5%).

Citește mai mult

MARICHALAR VIN ROSU SEC 0.75L

Provenind din regiunea Rioja (nordul Spaniei), un vin maturat 12 luni în baric și încă 12 luni în sticlă, cu arome complexe de fructe negre și condimente. Culoare roșu intens și nas elegant, cu vișine supracoapte, scorțișoară și vanilie. Textură fină, taninuri ferme și frumos rotunjite, alcool bine evidențiat (13,5%).

Citește mai mult

TARGA VIN ROZE SEC 0.75L

Provenind din Ribera del Guadiana (regiunea Extremadura din vestul Spaniei), un vin proaspăt și delicat, centrat pe note de fructe roșii și tonuri florale. Culoare trandafiriu deschis și nas cu flori de cais, coajă de portocală și impresii calcaroase. Textura onctuoasă, o fină astringentă, aciditate bine echilibrată și alcool perfect integrat (12,5%).

Citește mai mult

CASTILLO DE LOGRONO VIN ROSU SEC 0.75L

Provenind din regiunea Rioja (nordul Spaniei), un vin maturat 12 luni în baric și încă 6 luni în sticlă, un vin cu fructe negre confiate și o importantă influență a lemnului. Culoare vișiniu intens și nas cu scorțișoară, vanilie și tonuri afumate. Textură catifelată, taninuri fine, aciditate vie și alcool bine integrat (13,5%).

Citește mai mult

TARGA VIN ALB SEC 0.75L

Provenind din Rueda (regiunea Castilla y León din centrul Spaniei), proaspăt și crocant, cu note aromatice din registrul citric și floral, un foarte bun companion al preparatelor gastronomice pe bază de pește și fructe de mare. Culoare galben pai, cu irizații verzui și nas delicat, cu mere văratice, coajă de lime și aluzii de fân […]

Citește mai mult

SIGLO RIOJA VIN ROZE SEC 0.75L

Provenind din regiunea Rioja (nordul Spaniei), un vin proaspăt și delicat, care pune în evidență fructele roșii și tonurile florale. Culoare roz somon, cu tentă oranj și nas discret, cu piersică, flori de portocal și note minerale. Corp suplu, aciditate ponderată și alcool bine integrat (13%).

Citește mai mult

AURELIUS

Vin Alb Sec 0,75L – Fetească Regală Vin de culoare galben cu reflexii verzui, aroma predominant florală cu note vibrante de fructe uscate. Gustul intens și memorabil cu tonuri subtile de fructe exotice, cu accente de piersică și aciditatea curată oferă vinului un final lung, plăcut.

Citește mai mult