Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

ERNST LUDWIG RIESLING VIN ALB, GERMANIA SEC

Ernst Ludwig (vin sec) reprezintă  în esență spiritul vinului german provenind din soiul Rieslingul, soi ce predominană pe Valea Rinului având arome deosebite de petrol, pământ reaven, măr verde și lime. Se pretează la mâncăruri asiatice, puternic aromatizate (picante), salate, brânzeturi cu mucegai nobil și pește deopotrivă.Temperatura optimă de servire este de la 8˚ la […]

Citește mai mult

RIO ANEJO MACABEO VIN CHARDONNAY, SPANIA SEC, ALB

Rio Anejo, un vin alb sec spaniol din soiurile Macabeo și Chardonnay cu arome expresive de ananas, măr galben, citrice se pretează la mâncăruri ales de fructe de mare, pește, brânzeturi cremoase, paste cu creveti, bruschete și tapas. Temperatura optimă de servire este de 8-10˚.

Citește mai mult

RIO ANEJO ROSE 0.75L

Un rozé exotic, din Bobal 100%, provenind din regiunea spaniolă Andaluzia, un vin care iese puțin din tiparele rozé-urilor “de vară”, dovedind o structură solidă și o paletă aromatică complexă. Culoare roz pal cu nuanță caramizie și un nas elegant care aduce caise coapte și subtile note de lavandă. Textura compactă, un foarte discret rest […]

Citește mai mult

SIGNORE GIUSEPPE VIN PROSECCO SPUMANTE

Prosecco Signore Giuseppe, acompaniamenul ideal pentru o seară memorabilă alături de prieteni, cu arome de pară, pepene galben, citrice se asociază cu mâncăruri diverse din bucătăria internațională pornind de la preparaturi din carne până la salate și deserturi. Temperatura optimă de servire 8˚ -10˚.

Citește mai mult

VIN ARTESAO RUIS TAWNY

Vinul de Porto Artesao Ruis  este un vin specific portughez puternic alcoolizat și dulce, ne surprinde prin aromele sale generoase de migdale, fructe roșii, ciocolată neagră și scorțișoară. Se pretează la aperitivele cunoscute cu pepene galben, brânzeturi fine, friptură de rață, sushi, somon, stridii, etc. Se servește la temperaturi de 12°-16°.

Citește mai mult

VIN JULES LAROSE

Un vin spumos creat dintr-un cupaj interesant de  Airen, Macabeo, Parrellada și Xarello, surpinde cu arome intense de brioșă, caisă, piersici și flori albe. Poate fi consumat cu succes la aperitive, salate, paste, antipasti, mâncare libaneză, fructe de mare, pește, rață, carne albă, etc. Se servește între  6˚ -8˚.

Citește mai mult

VIN VEUVE BONNEVAL

Veuve Bonneval, o șampanie dintr-un asamblaj de Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier ne surpinde prin eleganță și rafinamentul său. Cu arome tipice de pâine prăjită, brioșe, migdale poate fi o alegere ideală pentru orice tip de preparate cu ar fi: carne roșie, carne albă, pește, paste, brânzeturi, deserturi, etc. Condiție optimă de servire: 7˚ […]

Citește mai mult

CHÂTEAU FONFROIDE, VIN ROSE, FRANTA

Château Fonfroide din regiunea Bordeau, Cabernet Franc 100%,  cu arome de căpșuni, fragi și fructe confiate, se asociază cu succes alături de fructe de mare, salate, pește, brânzeturi cremoase, aperitive de tot felul. Servire recomandată între 10-12°.

Citește mai mult

EXHIB’ VIN CUPAJ ROSE SEC 0.75L

Exhib’ prin cupajul său unic de: 30%Carignan, 15% Cinsault, 15% Grenache, 10% Merlot, 10% Ganson Chenanson Caladoc, 10% Terret Vermentino, 10% Viognier poate fi servit la o cină memorabilă  alături de persoana dragă. Având arome de merișoare, mure, scorțișoară, ceai verde și portocale roșii  potențează savoarea mâncărurilor ușoare de toate felurile: salate, risotto, paste, pește, […]

Citește mai mult