Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Vin rosu sec – Pinot Noir Ratesti – 12.7 % – 750 ml

Culoare roșu rubiniu cu parfum discret de cireșe și condiment de lemn. Gust lung de fructe roșii în care predomină cireșele și vișinele ușor vanilate.

Citește mai mult

Vin Riesling, Crama Ratesti 2018, Alb sec, 0.75l

Vin ab sec, cu arome de fructe citrice si note placute ierbal-minerale

Citește mai mult

CAII DE LA LETEA ROSE

Vin rosé cu aromă fructată de căpșune și zmeură, cu note florale. Gust plin de fructe roșii de pădure, cu o bună aciditate.

Citește mai mult

CAII DE LA LETEA CABERNET SAUVIGNON DOC-CMD

Vin roșu rubiniu cu aromă intens fructată de cireșe negre și coacăze, cu discrete note de cafea și tabac. 6 luni maturare la baric de origine franceză de primă și a doua folosință. Gust plin cu tanini bine integrați, echilibrat.

Citește mai mult

DOMENIUL BOGDAN ROSE 0.75L

Vin roz-pal de intensitate medie cu arome de căpșune, zmeură proaspătă și note citrice. Gust proaspăt și revigorant, susținut de o aciditate bună, cu un final persistent și fructat

Citește mai mult

DOMENIUL BOGDAN SYRAH & MERLOT 0.75L

Vin de o culoarea intensa, este bine structurat, cu arome de fructe negre si condimente. Taninuri coapte si usor dulceag pe final.

Citește mai mult

PANCIU RISERVA BABEASCA NEAGRA 0.75L

Panciu Riserva Băbească Neagră e un vin cu o culoare roşie intensă, datorită folosirii procedeului tehnologic „saignée”. Dezvoltă arome de fructe roşii în care predomină cele de afine, rodie, cireşe negre şi vişine. Gust elegant cu o aciditate care accentuează notele de fructe roşii prezente în aromă, completate de notele de vanilie şi ciocolată neagră.

Citește mai mult

PANCIU RISERVA MUSCAT OTTONEL 0.75L

Vin alb cu o culoare galben pai, arome intense de flori, specifice soiului cu note predominante de petale de trandafir alb, piersică şi flori de tei. Gust fin, cu un echilibru perfect între zaharuri şi aciditate, note de caise şi pepene galben.

Citește mai mult

PANCIU RISERVA SARBA 0.75L

Un vin de culoare galben pai, demisec, cu arome de piersic, citrice, trandafir alb, flori de tei şi note fine de busuioc pe fundal. Gust proaspăt, complex şi bine echilibrat în care predomină notele de piersici, miere şi citrice, urmat de un postgust lung cu uşoare note minerale

Citește mai mult