Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Suntem în plin sezon de sărbători și știm cu toții ce înseamnă acest lucru: ore întregi petrecute în magazine în goana după cele mai frumoase cadouri de Crăciun, menite să aducă un zâmbet larg pe chipul celor dragi. Perioada sărbătorilor se numără printre cele mai potrivite momente pentru a le arăta oamenilor din jurul tău cât de mult înseamnă pentru tine, cu surprize mai mici sau mai mari, care să le umple sufletul de bucurie.

Pentru că iubim să oferim cadouri și ne dorim să fim alături de tine, dar și pentru că vrem să-ți ușurăm rolul de Moș Crăciun în acest an, venim în ajutorul tău cu o listă de idei de cadouri pentru Crăciun, pe care să le poți oferi celor dragi cu ocazia sărbătorilor. Iată ce ai putea să treci pe lista de Crăciun, pentru a face pe toată lumea fericită!


Idei de cadouri de Crăciun pentru familie


Duci lipsă de inspirație în ceea ce privește alegerea cadourilor de Crăciun pentru persoanele dragi din familie? În revistele Profi vei găsi unele dintre cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru familie, mai ales că știm cu toții că bucuria vine din lucrurile simple. Iată câteva dintre cele mai inspirate idei de cadouri de Crăciun, alese din gama de produse de la Profi!


Cadouri de Crăciun pentru bărbați


– O sticlă de vin roșu de calitate


Pentru bărbații pasionați de vinuri, o sticlă de vin roșu de cea mai bună calitate poate fi o idee inspirată de cadou de Crăciun. În colecția de vinuri Profi vei găsi cele mai bune vinuri românești și internaționale, așa că te sfătuim să optezi pentru un astfel de cadou. Pentru un aer festiv, poți îmbrăca sticla de vin în „straie” de Crăciun sau îi poți atașa o etichetă personalizată, cu ornamente de sărbători.


– O sticlă de whisky bun


Domnul căruia urmează să-i dăruiești un cadou de Crăciun preferă băuturile tari, masculine? Atunci o sticlă de whisky de calitate ar putea fi una dintre cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru el. Profită de cele mai bune promoții Profi și dăruiește oamenilor dragi din familie o sticlă de alcool cu ocazia sărbătorilor!


– Un pachet de cosmetice pentru bărbați


În noul Profi vei găsi pachete de produse cosmetice destinate bărbaților, frumos împachetate pentru un cadou deosebit de Crăciun. Ar putea fi o idee excelentă de cadou pentru domnii preocupați de îngrijirea tenului și părului.


Cadouri de Crăciun pentru femei


– Ornamente de Crăciun


Ornamentele festive cu siguranță se află într-un top 10 cadouri de Crăciun pe care le poți oferi celor dragi din familie. Așa că dacă ești în căutarea unor cadouri semnificative de Crăciun pentru femei, decorațiunile cu siguranță vor fi una dintre cele mai frumoase surprize. Și le vei găsi din plin în magazinul Profi!


– Un set de pahare pentru vin


Paharele și vesela nu sunt niciodată prea multe într-o locuință, iar aranjarea meselor festive nu ar fi niciodată completă fără aceste elemente. Acest lucru transformă un set de pahare pentru vin într-una dintre cele mai inspirate și practice idei de cadouri de Crăciun pe care le poți oferi familiei.


– Un pachet de cosmetice pentru femei


Dacă te întrebi ce cadouri se fac de Crăciun femeilor, află că nu vei da niciodată greș cu alegerea unui set de cosmetice dedicate femeilor. Doamnele și domnișoarele pun un accent deosebit pe îngrijirea personală, așa că pachetele de cosmetice pot fi cu adevărat cadouri surpriză de Crăciun!

Oferirea cadourilor de Craciun in cuplu


Idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni


Ai nevoie de idei de cadouri de Crăciun pentru a-ți surprinde prietenii apropiați într-un mod excelent cu ocazia sărbătorilor? Iată ce cadouri de Moș Crăciun poți alege din supermarketul Profi pentru ei!


– Personaje decorative de Crăciun


Prietenii tăi iubesc fiecare detaliu de Crăciun și sunt fascinați de ornamentele specifice sărbătorilor? Ei bine, idei de cadouri de Crăciun inspirate pentru ei pot fi personajele decorative de Crăciun, pe care le vei găsi la cele mai bune prețuri în magazinul Profi, mai ales dacă îți descarci aplicația Profi!


– Șosete și căciuli de Moș Crăciun


Articolele de Crăciun sunt întotdeauna binevenite, așa că o pereche de șosete cu motive de sărbători și o căciulă de Moș Crăciun pot fi idei deosebite de cadouri de Crăciun pe care le poți face prietenilor tăi buni. Cu siguranță îi vor introduce în atmosfera festivă!


– Seturi de gătit


Prietenii tăi sunt pasionați de gătit și se întrec pe sine în prepararea celor mai delicioase rețete? Atunci cu siguranță un set de piese de gătit din inox sau un set de ustensile de bucătărie vor fi cadouri de Crăciun deosebite cu care-i poți surprinde!

Oferirea cadourilor de Craciun


Idei de cadouri de Crăciun pentru copii


Copiii așteaptă Crăciunul cu sufletul la gură, cu atât mai mult cât desaga Moșului are cadouri pentru fiecare. Așa că anul acesta îți poți lua foarte în serios rolul de Santa Claus și-i poți bucura pe cei mici cu cele mai frumoase cadouri. Iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru copii, pregătite de Profi:


– Jucării de Crăciun pentru fetițe și băieți


De pe lista de dorințe a celor mici nu vor lipsi niciodată jucăriile, așa că magazinul Profi te așteaptă cu jucării pentru copii, pe care aceștia se vor bucura să le găsească sub bradul de Crăciun. În plus, în aplicația Profi vei găsi și secțiune de colectare buline, ceea ce înseamnă că la fiecare produs achiziționat din magazinul Profi, vei putea colecta câte o bulină și, în momentul în care ajungi la un anumit număr de buline, vei primi produse cadou din partea Profi. Așa că poți achiziționa jucării pentru cei mici și vei primi și tu, la rândul tău, cadouri!


– Cărți cu tematică de Crăciun


În colecția de produse Profi vei găsi și cărți cu tematică de Crăciun, ceea ce pot fi o altă idee deosebită de cadou de Crăciun pentru copii. Cei mici vor fi încântați să audă povești de Crăciun în jurul bradului împodobit!


– Praline de ciocolată


Nici dulciurile nu lipsesc de pe lista de preferințe a celor mici, așa că poți alege să le dăruiești praline de ciocolată și alte dulciuri delicioase, precum figurine de ciocolată sau bomboane de pom cu umpluturi gustoase. Sau poți prepara chiar tu fursecuri cu ciocolată, pe care să le pui în cutii ermetice, decorate estetic cu ambalaje de Crăciun și panglici colorate.

Copii deschizand cadourile de Craciun

Sperăm că am reușit să te inspirăm cu toate aceste idei de cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi și că vei reuși să le faci cele mai frumoase surprize cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Crăciun fericit!