Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

ALIRA FLAMMA VIN ROSE SEC 0.75

Un rose elegant dar puternic, creat din Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. Se deschide cu note de bujori și grape-fruit. Gustul este savuros, mineral, amintind de terroir-ul de Dobrogea și se distinge prin note de măceșe și rodie. Deși nu a fost atins de baric, vinul are o tentă mai gastronomică, un corp plin, […]

Citește mai mult

Castel Bolovanu Novac

O veritabilă marcă de diferențiere a viticulturii din sudul României, soiul Novac etalează în Castel Bolovanu un întreg “coș cu fructe” (afine, cireșe coapte), completat de nuanțe fine de ciocolată și foarte multă vioiciune. Aromatic și gustativ, afișează o personalitate distinctă și apetisantă, foarte potrivită la mâncărurile tradiționale ale zonei, dar nu numai. Stârnește pofta […]

Citește mai mult

Coralia Boldur VIN ROSE SEC 0.75 L

Un vin rose, de primăvara/vară/toamnă, din viță Merlot veche de peste 50 de ani, crescut înconjurat de nuci, trandafiri și smochini, pe domeniul Coralia Boldur. Domeniul este o proprietate de familie, cu istorie de peste 110 ani.

Citește mai mult

Château Fayau VIN ALB DULCE 0,75 L

Un vin cu tradiție care se întinde pe mai multe secole, ne încânta simțurile și papilele gustative cu arome bogate de miere, tei și caise.

Citește mai mult

CHATEAU THIBAULT VIN ROSU SEC 0,75 L

Un vin de culoare roșie rubinie, expresiv cu arome de coacăze negre, cireșe și note de anason. Are un corp armonios, bine echilibrat și un post gust destul de lung.

Citește mai mult

PIETROASA R&I BUSUIOACA BOHOTIN VIN ROSE SEC 0,75 L

Obţinut din celebrul soi Busuioacă de Bohotin, soi care în mod tradiţional este foarte bine pus în valoare în condiţiile unice de microclimat din arealul viticol Pietroasa.

Citește mai mult

LUIS GURPEGUI TEMPRANILLO VIN ROSU SEC 0.75L

Provenind din regiunea Rioja (nordul Spaniei), maturat 18 luni în baricuri de stejar franțuzesc și american, un vin puternic și sofisticat, realizat într-un stil aflat la intersecția între clasic și modern. Culoare roșu granat și nas intens, cu coacăze negre, violete și grafit. Textura compactă, cu taninuri musculoase, aciditate vie și alcool perfect integrat (13,5%).

Citește mai mult

MARICHALAR VIN ROSU SEC 0.75L

Provenind din regiunea Rioja (nordul Spaniei), un vin maturat 12 luni în baric și încă 12 luni în sticlă, cu arome complexe de fructe negre și condimente. Culoare roșu intens și nas elegant, cu vișine supracoapte, scorțișoară și vanilie. Textură fină, taninuri ferme și frumos rotunjite, alcool bine evidențiat (13,5%).

Citește mai mult

TARGA VIN ROZE SEC 0.75L

Provenind din Ribera del Guadiana (regiunea Extremadura din vestul Spaniei), un vin proaspăt și delicat, centrat pe note de fructe roșii și tonuri florale. Culoare trandafiriu deschis și nas cu flori de cais, coajă de portocală și impresii calcaroase. Textura onctuoasă, o fină astringentă, aciditate bine echilibrată și alcool perfect integrat (12,5%).

Citește mai mult