Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

BRAVO că ai Colectat un CADOU ai caștigat!


Activează noile carduri de colectare buline, disponibile acum în aplicația Profi! La fiecare produs achiziționat menționat în cardul de colectare vei primi cate o bulină. Gradul de completare a cardului vă crește progresiv în aplicație, cu fiecare bucata cumpărată la care vei scana codul QR de la casa de marcat.


Odată ce ai COLECTAT numărul necesar de buline de pe cardul de colectare, vei primi cadou un produs pe care îl poți ridica din magazinele Profi într-o tranzacție viitoare. Funcționalitatea „Colectează Buline” este supusă unor termene și condiții în ce privește mecanismul de colectare, produse colectabile, beneficii acordate și perioade de timp aplicabile. Consultă termenele și condițiile aplicabile în aplicația Profi.Colecteaza bulinele


Funcționalitatea „Colectează Buline” este supusă unor termene și condiții în ce privește mecanismul de colectare, produse colectabile, beneficii acordate și perioade de timp aplicabile. Bulinele se colectează între 02-12.12.2022, iar produsele cadou se acordă în limita stocului și a sortimentației disponibile.Acum ești Profi la cumpărături!

Cu noua aplicație PROFI te bucuri zilnic de prețuri mici! Ai posibilitatea de a colectat buline, ai acces exclusiv la oferte săptămânale, bonus în lei la cumpărături și jocuri cu premii în produse. Află mai multe despre ce înseamnă să fii Profi la cumpărături de la Mircea Bravo și Bunica.Află ce beneficii îți aduce aplicația Profi:

Cum mă înregistrez în aplicație?

Vei putea să-ți creezi un cont imediat ce descarci aplicația. Poți alege să te înregistrezi folosind datele de contact sau ale cardului tău de loialitate Profi. Validează-ți contul cu numărul de telefon, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut e să te bucuri de avantajele aplicației Profi.

Cum folosesc Aplicatia in magazinele Profi?

La fiecare tranzacție în Profi, deschide aplicația, intră în meniul „Scanează QR” și scanează codul QR afișat lângă casa de marcat. Astfel, acumulezi imediat bonus și ai istoricul bonurilor în aplicație, în bulina „Bonuri digitale” din meniul „Home”. Dacă te întolezi în aplicația digitală, te bucuri de beneficii complete imediat după ce finalizezi crearea contului.

Cum acumulezi bonus?

Fiecare utilizator al aplicației Profi poate primi bonus în raport cu tranzacțiile lunare. Bonusul nu expiră și se aplică la cumpărăturile cumulate într-o lună calendaristică. În momentul scanării unei tranzacții, vei avea posibilitatea de a achita parțial sau integral cumpărăturile în baza bonusului cumulat în contul tău.

Modalitatea de acumulare bonus :

  • Scanezi aplicatia pe bonurile cumparturilor, iar cand ai atins pragul de 100 de lei cheltuiti in magazinele Profi incepi sa acumulezi un bonus de 0.5% de la primul leu ce depaseste acest prag.
  • La pragul de 200 de lei din cumparaturile cumulate atingi bonusul gold de 1% de la primul leu ce depaseste noul prag.

Atentie!

In fiecare luna se calculeaza de la zero bonurile care participa la bonus, sumele acumulate din cumparaturi nu se reporteaza de pe o luna pe alta. Suma de 100 de lei respectiv 200 de lei se poate cumula din mai multe bonuri, nu trebuie sa fie bonuri unice cu aceste sume. Afla mai multe detalii din regulamentul aplicatiei!

Activeaza ofertele tale!

Săptămânal vei avea acces în aplicație la o serie de oferte exclusive utilizatorilor aplicației.

Din confortul casei tale sau chiar la cumparaturi poti activa ofertele preferate. Intra in aplicatie in sectiunea oferte si activeza fara limita!
În momentul tranzacțiilor in magazinele Profi, scanează codul QR afișat la casa de marcat. Contul, ecranul telefonului nu afișează un cod. Telefonul nu trebuie să fie înmânat casierului.
Clientul trebuie să scaneze codul QR afișat la casă.
Puneti produsele pe banda- scanati QR codul apasand butonul central din aplicatie SCANEAZA QR inainte ca tranzactia sa se finalizeze.
Atentie! Pe ecranul telefonului se va afisa o notificare pentru o scanare reusita!

Jocuri

Joacă și câștigă! În fiecare săptămână vei vedea jocurile disponibile pe ecranul principal al aplicației. Dacă ai câștigat un produs vei putea să îl ridici direct din oricare magazin Profi dupa scanarea codului Qr destinat aplicatiei Profi.

Cum folosesti bonusul acumulat?

Bonusul se aplică la casa de marcat, după scanarea codului QR amplasat vizibil.
Dacă dorești să plătești cu bonus, te invităm să îl anunți casierul. Bonusul se poate aplica integral sau partial in functie de dorinta ta. Plata cu bonus nu poate depasi valoarea tranzactiei. Bonusul nu expiră: odată primit, rămâne în cont până la inactivarea contului, la 2 ani după ultima utilizare. Acum poti avea propriul tau cont de economii la Profi!

Termene și condiții Aplicație Profi
Regulament program de fidelitate „Bănuți pentru clienți fideli”

Abonează-te la newsletter

    Descarcă aplicația Profi și
    bucură-te zilnic de prețuri mici!

    Aplicatia este gratuita si poate fi gasita cu usurinta in App Store si Google Play