Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Ingrediente

  1. 1 foaie aluat foietat (250 gr)
  2. 5 cremvurști afumați
  1. mac / susan

Cremvurști în aluat foietat

Sunt convinsă că cei mai mulți dintre voi cunosc acest aperitiv. Cu toate acestea, am hotărât să postez rețeta pentru cei care încă nu o cunosc.

Preparare:

  1. Întindem aluatul foietat pe planul de lucru și dacă este prea gros îl întindem puțîn cu făcălețul.
  2. Tăiem cremvurstii în bucăți de 3-4 cm și aluatul foietat în fâșii de 2-3 cm.
  3. Punem o bucățică de cremvurst pe unul dintre capetele fâșiei de aluat și apoi îl rulăm până îl îmbrăcăm complet în aluat.
  4. Punem macul într-o farfurie adâncă și tăvălim, presand ușor, fiecare cremvurst până ce aluatul este îmbrăcat uniform în mac.
  5. Așezăm rulourile în tavă de cuptor tapetata cu hârtie de copt și le coacem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10-12 minute.
  6. Se servesc calde sau reci.