Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Ingrediente

  1. 60 gr unt
  2. 60 gr faină
  3. 300 gr lapte
  4. 4 ouă
  5. 200 gr branză moale (eu am folosit Philadelphia dar se poate folosi orice branză cremoasă)
  6. 50 gr parmezan
  1. o mână măsline
  2. 150 gr mortadella (orice mezel e bun)
  3. 50 gr cașcaval taiat cubulețe mici
  4. marar, patrunjel sau ce verdeață vreți voi
  5. ardei roșu cubulețe mici
  6. 50 gr smantană groasă

Ruladă cu cremă de brânză

Aveam prin frigider niște brânză Philadelphia și cum eu nu o mănânc goală că nu-mi place am zis s-o bag într-o ruladă. E rapidă și bună

Preparare:

  1. Facem un sos bechamel din unt, făină, lapte, astfel
  2. Topim untul la foc mic
  3. Adăugăm toată făină și amestecăm să nu se formeze cocoloașe; apoi adăugăm laptele rece treptat și amestecăm
  4. O lăsăm pe foc să se lege bine; o dăm la o parte și așteptăm să se răcească
  5. Până se răcește sosul facem crema de brânză.
  6. Mixam brânză Philadelphia cu smântână, cubulețele de cașcaval, verdeață, mortadella, ardeii, măslinele până se transformă în cremă
  7. O băgăm la figider
  8. Separăm albușurile de gălbenușuri. Adăugăm gălbenușurile pe rând în sosul bechamel rece și mixam
  9. După ce am încorporat toate gălbenușurile adăugăm treptat albusul bătut bat și amestecăm de jos în sus până se înglobează tot albusul
  10. Punem aluatul în tavă de cuptor tapetată cu unt și hârtie copt
  11. Pudrăm cu parmezanul ras aluatul și dăm la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru maxim 30 minute
  12. După 30 minute o scoatem, o ungem (cât e caldă cu cremă ) și o rulăm
  13. O punem în folie aluminiu și o dăm la rece 2-3 ore (eu am lăsat-o 45 minute)