Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

AVENUE ROZA DE SAMBURESTI VIN 0.75L

Roza de Sâmburești e vinul gândit să aducă briza mării pe bulevardele copleșite de căldură. Cochetează cu consumatorul încă din momentul în care își afișează culoarea, apoi, îl seduce cu aromele intense de căpșuni și ierburi aromatice. Își etalează prietenos calitățile, inclusiv față de cei care abia descoperă lumea vinului. 
Roza de Samburesti este vinul care aduce briza marii pe bulevardele coplesite de caldura. Roza cocheteaza cu consumatorul inca din momentul in care isi afiseaza culoarea X
Apoi, seduce cu aromele intense de capsuni si ierburi aromatice. Acest vin exceptional obtinut din soiul de struguri Cabernet Sauvignon (100%) comunica intr-un mod prietenos chiar si cu cei care abia descopera lumea vinului.

Detalii

 1. TIP: Vin
 2. CULOARE: Rose
 3. OCAZIA DE CONSUM: Cu prietenii
 4. STIL: Sec
 5. SOI: Cabernet Sauvignon
 6. TARA DE ORIGINE: Romania
 7. REGIUNE: Oltenia/ Muntenia
 8. AROMA: Floral
 9. LITRAJ(L): 0.75
 10. ALCOOL(%): 12.5%
 11. CRAMA: Un producător a cărui istorie se confundă, practic, cu cea a vinului modern din România, la cel mai elevat nivel. Cele două plantații ale companiei din sud-estul României — una de 160 hectare, situată în apropierea Dunării, la Stârmina (Mehedinți), și cealaltă de 50 hectare, la Sâmburești (Olt) - au fost alese atent de specialiști internaționali pentru capacitatea de a produce struguri sănătoși an după an. Viile sunt îngrijite cu grijă față de mediul înconjurător, iar cele două crame aferente plantațiilor, permanent actualizate din punct de vedere tehnologic, dispun de resursele unor profesioniști consacrați prin rezultatele obținute de-a lungul anilor. Calitate, nu cantitate - aceasta este preocuparea de prim rang a echipei VINARTE.
 12. ASOCIERE CULINARA: mezeluri crude, picante, salată grecească sau Caesar, macrou cu legume la cuptor, pizza