SIGNUM ROSE 0.75L
Buchet Arome încântătoare de căpșune, fragi, cireșe și vișine coapte. Gust / Postgust Gustul este plin, proaspăt, echilibrat de aciditate vioaie. Postgustul lung se remarcă prin nuanțe delicate de ananas
Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.
Buchet Arome încântătoare de căpșune, fragi, cireșe și vișine coapte. Gust / Postgust Gustul este plin, proaspăt, echilibrat de aciditate vioaie. Postgustul lung se remarcă prin nuanțe delicate de ananas
Buchet Proaspăt, cu arome vegetale și minerale. Gust / Postgust Gust bogat și revigorant, cu aciditate vioaie.
Note delicate, proaspete de flori de salcâm, flori albe şi accente citrice. Arome parfumate de flori şi note răcoroase de fructe exotice, echilibrate de tonuri citrice.
Note proaspete şi delicate de fructe de pădure roşii, arome bogate de dulceaţă de zmeură, căpşune, fragi şi coacăze proaspete, accentuate de o aciditate revigorantă
Este un vin de culoare roşu-rubiniu care dezvăluie un buchet de coacăze negre şi mure. Gustul său intens de fructe de pădure are o structură rotundă şi uşor de băut, cu aciditate proaspătă
Este un vin de culoare roz-somon luminos. Buchetul său dezvăluie arome de căpșuneși cireșe proaspete, cu aciditate înţepătoare şi arome delicate.
Este un vin delicat, de culoare galben–verzui deschis, cu un buchet de citrice cu note predominant fructate şi uşor florale. Gustul său prezintă un echilibru perfect între aromele de măr verde, fructe exotice şi aciditatea proaspătă.
Vinificatie Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică. Aroma Floare de portocal, mandarină, caprifoi, pepene galben copt, litchi. Aspect Galben pai cu nuanțe aurii. Gust Proaspăt, floral, ușor citric și mineral, cu un post-gust de lungă durată.
Un vin roșu sec din renumitul soi de origine georgiană Saperavi, face din Individo Saperavi un vin apreciat și căutat. Corpolent și extractiv, cu nuanțe elegante de stejar, vinul te cucerește cu aroma sa fructată de mure, afine și note condimentate. Un vin maturat timp de 12 luni în baricuri de stejar. Se recomandă decantarea […]