Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

VIN NATIVUS ZGHIHARA DE AVERESTI DOC SEC 0.75L

Colectia Nativ este inspirată din simbolistica locului nascută din Cultura Cucuteni, civilizație misterioasă care a creat numeroase repere vizuale inconfundabile pentru Recolta, Dealuri și Munții, Protecția Naturii și Apa Vieții. Sub semnul lor, dependent de echilibrul dintre ele, stă VINUL.
Arome plăcute, dar discrete, de mere verzi, lime și agrișe. Vioi, proaspăt și fructat, cu nuanțe ușoare de măcriș și cu un postgust mineral, acesta este vinul tău de zi cu zi.

Detalii

  1. TIP: Vin
  2. CULOARE: Alb
  3. STIL: Sec
  4. TARA DE ORIGINE: Romania
  5. REGIUNE: Moldova
  6. AROMA: Fructat
  7. LITRAJ(L): 0.75
  8. ALCOOL(%): 12.7%
  9. CRAMA: Începând din 2010, la Averești a început revigorarea viticulturii la standarde de excepție. Replantarea viilor pana la un număr de 650 de hectare de vita nobila in prezent, construirea unei crame ultramoderne si formarea unei echipe de oenologi si viticultori experimentați, specialiști de înaltă clasa, vorbesc despre pasiunea si dedicarea echipei de la Averești. In arealul Domeniilor Averești Pentru a răspunde provocării de a crea vinuri speciale au fost necesare investiții semnificative, in plantații si crama. In acest moment Domeniile Averești deține 650 ha de vita nobila si una dintre cele mai mari plantații de Busuioaca de Bohotin din Romania (105 ha).avem plantate soiuri distincte in parcele separate, ceea ce ne permite obținerea unor vinuri pure, majoritatea certificate DOC.
  10. ASOCIERE CULINARA: carne albă de pasăre, de preferĭnță potârniche sau pește