Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

ISSA RHEIN RIESLING VIN ALB SEC 0.75L 12.5%

Se remarca prin mineralitate si structura densa.

De culoarea galben cu reflexii verzui, Issa Rhein Riesling surprinde prin buchetul aromatic intens, cu note clare fructate din zona citricelor si a fructelor verzi ( lamaie , grapefruit, mere, corcoduse verzi) si rotunjite cu aromele elegante florale si de miere.

Aciditatea ridicata si caracterul mineral denota amprenta specifica Dealurilor Transilvaniei , oferindu-i acestui vin o personalitate aparte.

Gustul este echilibrat, fin , catifelat iar potentialul de evolutie este impresionant, in timp, dezvoltand tonuri de flori de salcam, bujori de camp, miez de nuca si celebra aroma de petrol specifica soiului

Detalii

 1. TIP: Vin
 2. CULOARE: Alb
 3. OCAZIA DE CONSUM: Cadou
 4. STIL: Sec
 5. SOI: Riesling
 6. TARA DE ORIGINE: Romania
 7. REGIUNE: Transilvania
 8. AROMA: Floral
 9. LITRAJ(L): 0.75l
 10. ALCOOL(%): 12.5%
 11. CRAMA: Crama la Salina - Povestea „Crama La Salina” s-a născut pornind de la pasiunea a doi iubitori de vinuri nobile care au refăcut arealul viticol de pe dealurile Durgău, dezvoltând ulterior un amplu proiect. Plantația și crama sunt amplasate în imediata apropiere a Salinei Turda, într-o zonă cu tradiție seculară în viticultură, încă din vremea Imperiului Roman, care își avea aici unul dintre cele mai dezvoltate centre ale administrației din Dacia. „Crama La Salina” reînvie istoria zonei viticole și poveștile locurilor care o înconjoară, printr-un amplu proiect de enoturism. Lucrările manuale, strugurii îngrijiți și atent culeși, tehnologia și dotările de vîrf ale cramei asigură producerea unor vinuri de calitate. Capacitate actuala/an: 300 000 de sticle cu vin; Suprafața: 42 de hectare.
 12. ASOCIERE CULINARA: Preparate asiatice picante, foie gras ,pește , mancaruri tradiționale transilvanene.