Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

DOMENIILE DAVIDESCU FETEASCA NEAGRA & MALBEC 0.75

Vin de culoare roșu-rubiniu intens, maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni, cu aroma de prune uscate, fructe de pădure, cacao, coacăze negre, scorțișoară, rodii, plin, echilibrat, cu note de ciocolată și vanilie și un post-gust catifelat de lungă durată.

Detalii

 1. TIP: Vin
 2. CULOARE: Rosu
 3. OCAZIA DE CONSUM: Cadou
 4. STIL: Sec
 5. SOI: Malbec
 6. TARA DE ORIGINE: Republica Moldova
 7. AROMA: Floral
 8. LITRAJ(L): 0.75L
 9. ALCOOL(%): 13.5%
 10. CRAMA: Asemenea rădăcinilor unui stejar – cu zeci de ramificații, care s-au prins statornic în sol, familia Davidescu s-a dedicat generații la rând pasiunii pentru vinificație, creând cele mai bune vinuri, cu caracter și personalitate. Dragostea pentru cele mai bune vinuri moldovenești și pământ a început de la Ilie Davidescu, pe care urmașii săi îl numesc cu adorație – bunicul Ilie. Acesta a fost un vinificator artizanal și apicultor desăvârșit. Chiar și astăzi, după mulți ani, bunicul Ilie dăinuie în amintirea localnicilor din Chioselia Mare, acolo unde a trăit toată viața. Nu există om care să nu-i pomenească vinurile desăvârșite. Neostenit și zelos ca o albină, nu este de mirare că a ales să se ocupe de apicultură, dăruind oamenilor un produs natural și ecologic. La fel ca și vinul său artizanal.
 11. ASOCIERE CULINARA: Paste cu sos roșu, tocăniță de vită, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola picantă, Cheddar.