Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Magazinele Partener Profi au atins un total de 600 de unități

28 octombrie 2021

Denumite inițial magazine Agent, acestea și-au făcut apariția în 2012, oferind o șansă persoanelor cu spirit antreprenorial care doresc sa își administreze, cu un minim de investiție, propria lor afacere în retailul modern.

“Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajați), un comision lunar din vânzări şi un bonus anual, acesta putând ajunge la venituri similare cu cele ale unei poziţii de senior management,”

Sergiu Contu, Director de Dezvoltare al proiectului Partener Profi.

“Totul se desfășoară cu suportul, experiența și îndrumarea Profi, care ofera acces la know-how-ul rețelei, programe de training gratuite, prețuri negociate, sistemele și aplicațiile Profi, lanțuri de distribuție și aprovizionare bine puse la punct și, nu în ultimul rand, umbrela unui brand puternic .”

Magazinul este oferit la cheie, iar pentru preluarea lui viitorul partener depune doar o garanție pe care o recuperează dacă se retrage din parteneriat.

Profi este responsabil pentru tot ceea ce înseamnă găsirea și amenajarea spaţiului, inclusiv echipamente și mobilier, și acoperă toate cheltuielile curente de funcţionare a magazinului.

Cine îl preia este responsabil de bunul mers al activității, de angajări și de mangementul personalului, de comenzi, stocuri de marfă, și altele.

Sistemul Partener este atât de ofertant, încât mulți dintre șefii de magazin Profi au ales să renunțe la statutul de angajat și să îl dobândească pe cel de partener.

Sute de alte persoane din afara rețelei Profi, cu experiență în retail și dorința de a reuși, au devenit la rândul lor parteneri.

Cu peste 1500 de magazine în mai mult de 600 de localități, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România și, prin cei peste 25000 de angajați ai magazinelor proprii și partenere, este cel mai mare angajator privat din țară.