Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Conferința de lansare a proiectului Parteneriat pentru educație! – Program regional de învățare la locul de muncă

05 aprilie 2022

În data de 28 ianuarie 2021, între orele 15:30 – 17:00, in mediul online s-a desfășurat Conferința de lansare a proiectului POCU/633/6/14 cu titlul “Parteneriat pentru educatie! – Program regional de învățare la locul de muncă”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6 – Educaţie şi competenţe.

Plecând de la nevoile actuale identificate privind educația, formarea profesională și ocuparea tinerilor, proiectul este menit să dezvolte noi competențe profesionale în rândul a 185 de elevi din Regiunea de Vest din învățământul secundar și secundar și terțiar non-universitar ca urmare a desfășurării unui program regional de învățare la locul de muncă pe parcursul derularii proiectului.

Proiectul în valoare de 2,350,276.12 lei vine în sprijinul elevilor oferindu-le șansa să-și dezvolte noi competențe profesionale și să experimenteze în mod direct ce presupune derularea unei activități profesionale, în timp ce, prin accesarea serviciilor de consiliere și orientare profesională vor avea posibilitatea să afle mai multe despre propria persoană, despre propriile aspirații și despre oportunitățile obținerii unei cariere de succes.

În cadrul evenimentului au fost prezenți peste 100 de invitați din cadrul unităților de învățământ din Regiunea Vest, autorităților publice locale și regionale și reprezentanți ai grupului țintă, acestora fiindu-le oferite informații cu privire la obiectivele proiectului, modul de desfășurare, perioada de implementare precum și beneficiile pe care le oferă acesta participanților și colaboratorilor.

Proiect cofinantat din Fondul Social European

prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Axa prioritară 6 – Educaţie şi competenţe

Operaţiunea: Creşterea participării la programe de învăţare la locul de muncă a elevilor şi ucenicilor din învăţământul secundar şi terţiar non-universitar, cu accent pe sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC si din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Titlu proiect: “Parteneriat pentru educatie! – Program regional de învățare la locul de muncă!”
Cod MySMIS proiect: 132452