Istorie Profi
Istorie Profi Mai ieftin, mai bun, mai aproape.

CU MÂNDRIE, PROFI

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România și cu un ritm de creștere încă neegalat în această țară. In mai 2019, aceasta a devenit și prima retea de la noi cu mai mult de 1000 de magazine, amplasate în aproape 500 de localități din toate județele și municipiul București.  Din decembrie 2016, rețeaua este detinută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.
 
Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele, reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până anul trecut, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2600 de magazine, în Polonia. Pe timpul cât a deținut-o, a crescut această rețea într-un ritm de peste 500 de magazine pe an. 

Rețeaua PROFI se dovedește extrem de flexibilă și inovatoare, operând cu magazine în format Standard, City și Loco. Prin formatul Loco, PROFI a devenit primul retailer care se adrezează consecvent zonelor din afara marilor aglomerări urbane.
 
Incă de la începutul anului 2019, PROFI se clasează printre primii trei angajatori din retailul românesc, cu peste 16000 de angajați care își desfășoară activitatea promovând valorile companiei: Încredere, Implicare, Pasiune.
  
Aproape 800.000 de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele până la 6000 de produse puse la îndemana cumpărătorilor la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.
 
PROFI încurajează producția locală, circa 80% din sortiment fiind produs în România. Succesul rețelei se datorează și numărului din ce în ce mai mare de branduri proprii, care tind să se apropie de 20% din totalul produselor.
 
Aceste magazine se comportă ca un bun vecin care își asumă un rol social. Prin campania “PROFI te premiază!”, împreună cu partenerii săi, rețeaua a investit aproape doua milioane de euro pentru a dota sute de școli cu 5381 de calculatoare legate în rețea și cu videoproiectoare. Timp de trei ani, 2011, 2012, 2013, Campania s-a desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației Nationale. Din 2014, campania a devenit mai amplă și, intitulată “Împreună cu tine, PROFI salvează destine”, se desfășoară în parteneriat cu zeci de ONG-uri. Prin donații de 1.5 milioane de lei în fiecare an, PROFI contribuie la reabilitarea unor spitale de copii, la desfășurarea de misiuni medicale prin care zeci de copii au fost operați pe cord, la instruirea unor familii foarte nevoiașe din nordul țării, cărora li s-au oferit cunoștințe și animale domestice astfel încât să își poată asigura hrana și să ducă un trai decent, la ajutorarea copiilor care suferă de autism, la dotarea a numeroase maternități cu echipamente medicale avansate și multe altele.

La toate acestea, din 2016 se adaugă “PROFI iubește sănătatea”, campanie care încurajează atât publicul larg, cât și angajații PROFI să adopte un mod de viață sănătos

Sarbatorim 20 ani de Profi si va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in fiecare zi. La multi ani!
2020 este un an cu totul special, iar finalul lui este o buna ocazie ca sa ne uitam in urma nu doar la ultimele 12 luni, ci la toti cei 20 ani de cand existam.
Mai mult

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!