Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta
Lactate

Produse lactate

Savurează deliciile noastre din lapte şi ia-ţi doza zilnică de calciu din brânzeturile, unturile, cașcavalul, sortimentele de smântână şi de lapte disponibile în marca Proxi. Toate produsele din categorie beneficiază de un control strict al calităţii şi acoperă cu succes orice ocazie de consum datorită gramajelor şi cantităţilor de grăsime variabile. Fie că te bucuri de caşcaval, smântână sau de lapte la micul dejun sau le incluzi într-o gustare, ori într-o reţetă la cuptor, plăcerea gustului şi accesibilitatea lor îţi vor face ziua mai bună.

Alimente esenţiale

Descoperă ingredientele de bază din gama Proxi, care nu ar trebui să lipsească niciodată din cămară. Cu ajutorul lor, poţi prepara rapid şi uşor şi felul preferat al partenerului, şi pacheţelul celui mic. Alege paste, faină, ulei, mălai sau orez din marca Proxi şi asigură baza pentru reţete tradiţionale precum clasica mămăligă cu brânză şi smântână sau experimentează reţete sofisticate pasta al forno sau de pâine cu diverse umpluturi, plecând de la unul dintre sortimentele de făină obținute la centrele selecţionate cu atenţie.

Alimente esentiale
Conserve

Conserve

Imaginează-ţi o reţetă proprie cu câteva ingrediente cheie delicioase, ce nu-şi pierd gustul şi nici prospeţimea cu una-cu două. De la conservele cu sardine la cele cu ciuperci tăiate felii, marca Proxi îţi oferă o varietate de produse cu termen lung de valabilitate, ce-ţi pot fi la îndemână oricând ai nevoie. Când nu ai suficient timp sau inspiraţia te ocoleşte, prepară rapid pizza acasă cu ai tăi sau pregăteşte bruschete cu peşte atât de gustoase de zici că sunt servite la un restaurant de renume. Orice ai alege, conservele Proxi te aşteaptă în magazine!azine!

Dulciuri

Fă-ţi pofta de ceva bun, fără să scoţi prea mult din portofel. Ia-ţi ciocolata dulce sau amăruie din gama Proxi şi bucură-te de momentul tău de răsfăţ sau împarte-l cu cei dragi, până la ultima pătrăţică. Adună în sertarul tău de bunătăţuri şi napolitanele, gemurile şi crema tartinabilă, precum şi croissantele, eugeniile sau biscuiţii noştri. Clar te sfătuim să le încerci pe toate, dar poate nu chiar în aceeaşi zi. Descoperă toate bunătățile din categoria ta preferată și consumă-le echilibrat. Viaţa e mai dulce când meniul include şi desert!

Ciocolata
Băuturi

Băuturi

Unele zile sunt pentru hidratare cu apă plată, altele pentru energizare cu o cafea plăcută sau chiar cu un energizant, iar uneori tot ce ai nevoie e să deschizi o bere şi să te relaxezi alături de ai tăi. Toarnă în pahar băutura ta favorită şi lasă conversaţia să curgă mai uşor. De la aromele de fructe la gustul de Cola, alege ce-ţi place şi combină cu mâncarea preferată sau potoleşte-ţi setea între gustări. Tot în categoria Proxi, găseşti şi apă carbogazoasă, în cantitatea de care ai nevoie, sau suc de mere. Iar dacă aştepţi musafiri, oferă-le din toate!

Detergenţi & produse de îngrijire

Sarcinile casnice pot fi uneori copleşitoare, dar totul e mai simplu când contezi pe produse la îndemână, accesibile şi atent selecţionate pentru calitatea lor. La raionul de detergenţi Proxi, găseşti şi detergent pentru rufele tale, gata să le igienizeze eficient şi delicat, dar şi pentru vase, ca maşina de spălat vase să-şi fără treaba fără probleme, în timp ce tu te dedici altor activităţi. Fă o vizită la Profi şi cumpără şi şampon cu urzică sau gel de duş cu miros încântător sau, dacă e nevoie, înălbitor.

Detergenți și produse de îngrijire
Animale

Mâncare pentru animale

Dacă pisica sau câinele tău îţi fac viaţa mai frumoasă, ai grijă de ei cu aceeaşi dedicaţie. Oferă animalului tău de companie hrana de care are nevoie şi care-i face codiţa să se mişte vesel. În gama Proxi, găseşti sortiment de pui sau de vită, la 10 kilograme, suficient cât să-i ajungă timp îndelungat şi să facă o mică economie în portofelul tău, pentru alte răsfăţuri pe care le merită. Vino în vizită la Profi şi pleacă acasă cu o surpriză delicioasă care o să vă bucure ziua amândurora!