Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi record absolut – 1000 de magazine în România

15 iunie 2019

PROFI a stabilit un record absolut, devenind prima rețea cu mai mult de 1000 de magazine din România.

“Le mulțumim clienților, partenerilor și fiecăruia dintre cei peste 16.000 de membri ai echipei noastre pentru că au făcut posibil acest record și îi asigurăm că vom continua să aducem bucurie în fiecare casă, în cât mai multe localități,” a declarat Daniel Cîrstea, directorul general al magazinelor PROFI.

“Vreau sa felicit societatea PROFI pentru performanța de a fi ajuns la 1000 de magazine în Romania,” a declarat la rândul său Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, prezent la ceremonia marcării acestui record.

Cum românii au frumosul obicei de a oferi flori când își exprimă gratitudinea, cu ocazia inaugurarii, în cartierul timișorean Giroc, a magazinului PROFI cu numarul 1000, în luna lui Florar rețeaua marchează momentul cu o mulțime de flori și multă distracție timp de trei zile de vis. Cei care îi sunt alături zi de zi sunt invitați să vină săptămâna aceasta la cea mai mare construcție din flori din România și să se bucure de experiențe digitale remarcabile, începând de vineri, în Piata Libertății din Timișoara.

Aici se deschid orizonturile unei lumi digitale care îi farmecă pe participanți prin proiecții incredibile de video mapping și care, cu ajutorul HTC Vive, le oferă șansa de a intra într-o realitate virtuală nemaivăzută. Cum nici cei mici nu au fost uitati, vor avea și ei parte de activități atractive pentru vârsta lor. Sărbătoarea va pune puternic adrenalina în mișcare căci pe 17 mai intră în acțiune Horia Brenciu alături de HB Orchestra, pe 18 mai, la concertul Phoenix, vizitatorii își vor aminti cu plăcere de fata verde cu părul pădure sau de tinerii din Timișoara, iar pe 19 mai își vor aduna toată energia în dans, pe ritmurile Carla’s Dreams.

Pentru ca toată lumea să poată sărbători cum se cuvine, chiar și cei care de astă dată nu reușesc să ajungă la Timișoara, între 17 mai și 23 iunie magazinele desfășoară campania “PROFI înflorește pentru tine!”, în care se vor câștiga 10 mașini Renault Captur și 20.000 de vouchere de cumpărături de cate 30 și 50 de lei. Cine face cumpărături de minimum 30 de lei va putea afla pe loc, scanându-și bonul la infochioșc, dacă a câștigat vreunul dintre aceste premii.

Pentru consumatorii săi, prin implicare, pasiune și încredere, PROFI și-a lărgit gama de produse de buna calitate la preturi accesibile și își aduce magazinele chiar și în locuri până nu demult considerate inaccesibile comerțului modern. Fie ca sunt în format Standard, City sau Loco, acestea evoluează permanent, oferind astăzi o imagine plăcută și plasând produsele în așa fel încât să fie cât mai bine puse în valoare și mai ușor de găsit, pentru a-l ajuta pe consummator să stea mai puțin în magazin și să câștige în schimb mai mult timp liber în care sa-și trăiască viața așa cum dorește.

Prin toate acestea și prin prezența în aproape 500 de localități, PROFI își întărește poziția deja consacrată ca rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.