Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

O petrecere cu oameni dragi și mâncare bună ne oferă bucurie oricând. Și ce poate face ca momentul să fie perfect? Gustul savuros și autentic al unui grătar făcut cu răbdare. Mirodeniile alese vor completa aroma cărnii proaspete, iar cărbunele de calitate va asigura focul potrivit pentru o friptură ca la carte. Partea care îi va face plăcere oricui este să aleagă dintr-o varietate de cârnăciori, mici, fripturi marinate de pui sau porc.

Hai la Grătar!


Produsele sunt ambalate în atmosferă controlată pentru ca prospeţimea și proprietățile să rămână intacte, iar sortimentele de carne să ajungă la tine în maximă siguranță.


Lanţul de distribuţie garantează un contact minim cu produsul, fiind prelucrat în condiții sigure direct de către producător. Rămâne doar să te bucuri la cel mai bun preț de carnea provenită de la animale crescute în condiții optime.


Ne asigurăm ca toate produsele din carne să aibă întotdeauna o calitate superioară. Pentru asta alegem furnizori certificați în care avem încredere. În plus, derulăm auditări frecvente ale tuturor celor cu care colaborăm.


Ne asigurăm constant că toate produsele beneficiază de cele mai potrivite condiții pentru a-și păstra prospețimea și calitatea. Pe întreaga perioadă a termenului de valabilitate, produsele sunt monitorizate atât în zona de vânzări, cât și prin contraprobe.

Abonează-te la newsletter