Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Inaugurarea celui de-al 300-lea magazin Profi

27 mai 2015

Inaugurarea celui de al 300-lea magazin PROFI a fost sărbătorită cu mult fast la Timișoara. Cu această ocazie, pe 29, 30 și 31 mai, aici a apărut o nouă localitate pe harta PROFI, Orașul PROFI, o suită de evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor.

Ca orice localitate care se respectă, Orașul PROFI are o școală în care se desfășoară numeroase acțiuni atractive care merg de la spectacole de teatru de păpuși, ateliere de meșterit felicitări, de percuție interactivă, de confecționat costume decorative sau de fizică și chimie, și până la întâlnirile cu un extraterestru, legendarul cosmonaut român Dumitru Dorin Prunariu, care vorbește despre activități extraterestre.

Dincolo de școală, orașul are și propria sa primărie al cărei primar (Eroul PROFI) acordă nu doar cărți de identitate cu adrese din Orașul PROFI, dar și certificate de căsătorie de o zi. Centrul de explorare terestră ‘Liquid galaxy’, cu ecranele sale imense, un spital pentru orice eventualitate și un coffee corner care simulează un punct real din magazinele PROFI completează lista atracțiilor. Desigur, și multe, multe surprize, cum ar fi Corina, Delia, Loredana și Horia Brenciu în concert, Wilmark dansând cu publicul, și nenumăratele concursuri cu premii.

Cu 300 de magazine în 144 de localități din 40 de județe și apropiindu-se vertiginos de cifra de 8000 de angajați, PROFI este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România.