Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Mid Europa Partners – acționar Profi

06 septembrie 2016

Mid Europa Partners cumpără de la Enterprise Investors 100% din acțiunile PROFI Rom Food, tranzacție ce urmează să fie prezentată Consiliului Concurenței spre aprobare.

PROFI a dovedit că atrage noi clienți prin oferta sa de produse proaspete în magazine de proximitate moderne, aflate în întreaga țară. După șase ani de activitate intensă, suntem bucuroși să urăm bun venit în companie unui nou partener care ne va ajuta să creștem în continuare și să găsim noi oportunități de dezvoltare. Compania este într-o formă excelentă și se bucură de mari posibilități de creștere în anii următori, în România existând încă multe zone în care retailul se poate dezvolta.

Activitatea magazinelor noastre va fi condusă în continuare de aceeași echipă de management, în aceeași direcție ca și până acum, cu ținta de a face din PROFI cel mai puternic lanț de retail modern din România.

Prin cele 484 de magazine ale noastre, prezente în 244 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, noi suntem rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.