Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Ştim ce zici….. primii ani
ca părinte pot fi o provocare.

Noi credem că niciun părinte nu ar trebui să regrete faptul că anii au trecut înainte de a se bucura suficient.
De aceea, am creat Bebe GooGoo.
Cam tot ce cauți la un scutec…dar și motive să vezi partea plină a paharului în fiecare zi.
Când simți că nu mai poți, mai poți puțin!

Copilul tău
merită cel mai
bun scutec!

Scutecele Bebe GooGoo sunt concepute pentru a menține pielea bebelușului uscată și fără scurgeri. Fabricate din materiale moi, respirabile, fără parabeni, loțiuni sau parfumuri, garantează siguranța maximă pentru pielea delicată a bebelușului tău.


Datorită tehnologiei canalelor absorbante Dry Way 2.0 și a stratului de protecție Dry Tech, care asigură absorbția rapidă a umezelii, scutecele Bebe GooGoo dau bebelușului tău o senzație imediată de piele uscată.


Stratul de suprafață ultra-fin, absoarbe umezeala și o ține la distanță de pielea bebelușului tău, asigurând până la 12 ore de protecție. Designul ergonomic și subțire al scutecelor permite o mai mare libertate de mișcare, oferind în același timp și absorbție maximă.


Scutecele Bebe GooGoo sunt fabricate din material certificat FSC, într-o unitate cu amprentă de carbon neutră, ceea ce înseamnă că aveți siguranța că folosiți un produs sigur atât pentru bebeluș, cât și pentru mediul înconjurător.

Ştim ce zici…

Confortabile și sigure, pentru o potrivire perfectă, cu banda elastică 360° în jurul taliei și manșete moi în jurul piciorușelor, scutecele chilotel Bebe Googoo sunt concepute pentru a preveni scurgerile și a permite o mai mare libertate de mișcare.


Fabricate din materiale moi, respirabile, fără parabeni, loțiuni sau parfumuri, garantează siguranța maximă pentru pielea delicată a bebelușului tău.


Datorită tehnologiei canalelor absorbante Dry Way 2.0 și a stratului de protecție Dry Tech, care asigură absorbția rapidă a umezelii, scutecele chiloțel Bebe GooGoo dau bebelușului tău o senzație imediată de piele uscată, asigurând până la 12 ore de protecție.


Scutecele chiloțel Bebe GooGoo sunt fabricate din material certificat FSC, într-o unitate cu amprentă de carbon neutră.

Descoperă Bebe GooGoo
exclusiv la Profi

#stimcezici