Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Pui

Porc

Amestec

Produsele Ferma din Deal sunt ambalate în atmosferă controlată pentru ca prospeţimea și proprietățile să rămână intacte, iar sortimentele de carne să ajungă
la tine în maximă siguranță.

Lanţul de distribuţie garantează un contact minim cu produsul, fiind prelucrat în condiții sigure direct de către producător. Rămâne doar să te bucuri la cel mai bun preț de carnea provenită de la animale crescute în cele mai bune condiții. Calitate şi prospeţime.

Furnizori de încredere

Furnizori de încredere

Alegem de fiecare dată furnizori certificați în care avem încredere. În plus, derulăm frecvent auditări.

Produse verificate

Ne asigurăm constant că toate produsele beneficiază de cele mai potrivite condiții. Produsele sunt verificate atât în zona de vânzări, cât și prin contraprobe.

Produse verificate
Condiții stricte de ambalare

Condiții stricte de ambalare

Produsele sunt ambalate în atmosferă controlată pentru ca prospeţimea și proprietățile să rămână intacte, iar produsele să ajungă la tine în maximă siguranță.
Furnizorii noștri garantează contactul minimal cu produsul, acoperind întreg procesul, de la tranșare la ambalare, astfel încât clientul final să fie primul care ia contact direct cu produsul.
Fie că îl prepari la cuptor sau îl adaugi în supe sau tocănițe, poți fi sigur că vei regăsi gustul de pui de la țară. Crescut în mare parte cu porumb, aceasta îi conferă aroma deosebită și culoarea galbenă.

Ferma din deal

Abonează-te la newsletter