Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

PORTRET DE GITANA VIN ROZ SEC CS 0.75L

Culoare: roz pal strălucitor la aspect
Nasul: Este o explozie de arome proaspete și persistente de zmeură și coacăze roșii abia culese
Gust: Prospeţimea aromelor și aciditatea, completată de o bogăţie fantastică la palat, este un exemplu excelent de Cabernet Sauvignon 100% vinificat de rosé.

Detalii

 1. TIP: Vin
 2. CULOARE: Rose
 3. OCAZIA DE CONSUM: Cu prietenii
 4. STIL: Sec
 5. SOI: Cabernet Sauvignon
 6. TARA DE ORIGINE: Republica Moldova
 7. AROMA: Fructat
 8. LITRAJ(L): 0.75
 9. ALCOOL(%): 13.5%
 10. CRAMA: Vinul Gitana reprezinta rezultatul impletirii armonioase dintre generozitatea naturii si munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificatie a familiei Dulgher, sustinut de un terroir exceptional. Gitana reprezinta un simbol al confluentei dintre traditie si modernitate, o intoarcere spre origini, dar in acelasi timp si o privire spre viitor, marcand astfel o etapa importanta in renasterea vinurilor moldovenesti. Podgoriile Gitana sunt plasate in arealul a doua sate din raionul Leova, fiind impartite in trei zone. O zona se afla in satul Filipeni, iar celelalte doua în satul Romanovca. Zonele respective sunt favorabile cultivarii vitei-de-vie, deoarece intrunesc toate caracteristicile pedoclimatice necesare pentru producerea vinului de inalta calitate.
 11. ASOCIERE CULINARA: Aperitive de vară (gazpacho, roșii și mozzarella, icre de vinete), peşte, carne albă fie la grătar, fie servită rece (bușii de porc la rece, muschi de porc).