Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Atât de…
choccoliccios!

Choco Locco cornet ciocolată/căpșuni

Pofta de ceva dulce și bun se potolește în valuri de înghețată delicioasă, cuprinsă într-un cornet crocant pe care nu te înduri să-l împarți cu nimeni. Alege o înghețată cu ciocolată fină și aromată sau o înghețată cu gust fresh de căpșuni și te bucuri de momentul tău de răsfăț.

Choco Locco clasic/migdale și toping de ciocolată

Satisfacem gusturile iubitorilor de ciocolată și le oferim două variante irezistibile de înghețată cremoasă, plină de migdale și desăvârșită cu topinguri speciale. Îndulcește-ți ziua cu înghețata preferată și savurează aroma ciocolatei reinterpretată în cele mai surprinzătoare moduri.

Choco Locco trio afine/caramel

Acest trio al înghețatei Choco Locco te încântă cu o simfonie de gusturi unice menite să îți asigure clipe dulci. Fie că alegi să te răcorești cu aroma proaspătă de afine sau să te lași cucerit de notele intense de caramel, vei avea parte de experiența unei înghețate create special pentru tine.

Choco Locco family pack

Dacă îți dorești să împărți cu cei dragi bucuria înghețatei Choco Locco, te asigurăm că același gust delicios este disponibil și în cutiile noastre Family Pack de 500 ml. Mai multă înghețată înseamnă mai multă bucurie și bineînțeles, mai multe motive să te reîntorci la sortimentul tău favorit.

Choco Locco Monsters

Pentru fanii cei mici ai înghețatei, Choco Locco Monsters oferă cele mai distractive combinații de gust. Concepută special pentru copii, înghețata Choco Locco Monsters va încânta orice junior prin notele de măr, căpșuni și alte fructe îndrăgite. Le poți încerca și tu dacă vrei să îți amintești de frumoasele zile ale copilăriei.

Produsele noastre:

Choco Locco Cornet
Căpșuni 100 ml
Choco Locco Cornet
Ciocolată 100 ml
Choco Locco Classic
Toping de migdale 100 ml
Choco Locco Classic
Toping de Ciocolată 100 ml
Choco Locco Premium
Trio Afine 100 ml
Choco Locco Premium
Trio Caramel 100 ml
Choco Locco Family Pack
Vanilie & Caramel 500 ml
Choco Locco Family Pack
Fructe de Pădure 500 ml
Choco Locco Family Pack
Ciocolată 500 ml
Choco Locco Monsters
Combinație de fructe 100 ml
8 x Choco Locco Monsters
Combinație de fructe 100 ml
Choco Locco Monsters
Măr & Căpșuni 100 ml
8 x Choco Locco Monsters
Măr & Căpșuni 100 ml