Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi investește în Proiecte Sociale

Solidaritatea, grija față de cei vulnerabili, protejarea celor aflați în suferință reprezintă o îndatorire morală și socială a fiecarei persoane. Într-o lume diversă și interconectată nu avem voie să uităm de cei care au nevoie de ajutor, iar din acest motiv empatia și solidaritatea reprezintă răspunsul nostru prompt în fața unei lumi marcate de suferințe multiple și diverse.
Venim în întampinarea celor mai puțin norocoși, a celor pe care viața i-a incercat mai mult și întindem o mână de ajutor astăzi pentru o lume mai bună mâine. Privim la emoția și la bucuria fiecărui suflet atunci când întoarcem în campaniile noastre sociale munca noastră de zi cu zi și construim punți pentru ca nimeni să nu fie exclus, nimeni să nu fie discriminat și fiecare individ să conteze, fiecare om să aibă șansa de a trăi decent în fiecare clipă.
Valoarea demnității umane este cheia care ne ghidează acțiunile sociale, grija pentru fiecare persoană, pentru ca nimeni sâ nu fie lăsat în urmă, pentru a alina o suferință acolo unde intervenția noastră poate face diferența.

2024

Florall – Festivalul de artă florală 2024

20 mai 2024

Ne-am alăturat celei de-a doua ediții a Festivalului de artă florală desfășurat în Timișoara cu o instalație plină de culoare și magie, inspirată de scena ceaiului din celebra poveste Alice în Țara Minunilor. Din mâinile dibace ale Adinei Dăncianu s-a născut o adevărată operă de artă, compusă din sute de plante, ce a impresionat vizitatorii. […]

Citește mai mult

Adoptă o mamă 2024

15 martie 2024

Beneficiar: Fundația Zurli Adoptă o mamă este o campanie a fundației Zurli care a ajuns la cea de-a noua ediție, devenind o tradiție anuală în rândul femeilor din România, reprezentând un apel la solidaritate pentru a aduce alinare miilor de mame și femei aflate în dificultate. Luna martie, luna dedicată femeilor, devine cu această inițiativă […]

Citește mai mult