Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

VIN NATIVUS ALB DEMISEC 0.75L

Nativus Cuvee Alb de la Domeniile Averesti este un vin alb demisec, un cupaj obținut din trei soiuri de struguri (muscat ottonel, sauvignon blanc și tămâioasă românească). Combinarea fructuoasă a celor trei soiuri face ca Domeniile Averesti Nativus Cuvee Alb să fie memorabil prin aromele complexe, susținute de o prospețime greu de egalat. Olfactiv, este puternic fructat, cu note subtile de flori și soc. Ușor aromat, cu o culoare galbenă strălucitoare și gust de fructe albe. Se servește la o temperatură recomandată de 8-10ºC.

Detalii

  1. TIP: Vin
  2. CULOARE: Alb
  3. OCAZIA DE CONSUM: Cadou
  4. STIL: Demisec
  5. SOI: Sauvignon Blanc
  6. TARA DE ORIGINE: Romania
  7. REGIUNE: Moldova
  8. AROMA: Floral
  9. LITRAJ(L): 0.75L
  10. ALCOOL(%): 12.5%
  11. CRAMA: Începând din 2010, la Averești a început revigorarea viticulturii la standarde de excepție. Replantarea viilor pana la un număr de 650 de hectare de vita nobila in prezent, construirea unei crame ultramoderne si formarea unei echipe de oenologi si viticultori experimentați, specialiști de înaltă clasa, vorbesc despre pasiunea si dedicarea echipei de la Averești. In arealul Domeniilor Averești avem plantate soiuri distincte in parcele separate, ceea ce ne permite obținerea unor vinuri pure, majoritatea certificate DOC. Regăsim soiuri de struguri variate, pentru vinuri aromate: Busuioaca de Bohotin, Tămâioasa Românească si Muscat Ottonel, pentru vinuri albe: Zghihara, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Aligote, precum si soiuri pentru vinuri roșii: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir si Merlot. Pentru a răspunde provocării de a crea vinuri speciale au fost necesare investiții semnificative, in plantații si crama. In acest moment Domeniile Averești deține 650 ha de vita nobila si una dintre cele mai mari plantații de Busuioaca de Bohotin din Romania (105 ha).
  12. ASOCIERE CULINARA: Acompaniat de preparate din carne de pasăre, pește sau fructe de mare, salate, precum și alături de brânzeturi fine.