Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi Summit- Circuitul Campionilor 2022

11 noiembrie 2022

Ziua de 8 Noiembrie a fost o zi cu adevarat speciala pentru colegii nostri care au participat la Profi Summit. Pentru organizarea acestei întâlniri cu peste 600 de oameni faini, ne-am lăsat inspirați de performantele profesionale remarcabile ale colegilor noștri care au susținut mereu evoluția companiei și am creat un concept unic, inovator Circuitul Campionilor- powered by #OameniiDeLaprofi

Evenimentul a debutat cu o retrospectiva a performantelor obtinute de Profi in 2022 si Gaetan Pacton, noul CEO Profi, ne-a impartasit strategia de dezvoltare pentru urmatorii ani.

Am fost onorati de prezenta invitatilor nostri speciali, Pawel Musial, care ne-a dat un boost de motivatie, asa cum doar un leader desavarsit o poate face, Horia Colibasanu, un OM de o simplitate si sensibilitate debordante, care ne-a vorbit despre perfomanta oamenilor obisnuiti si a ridicat sala in picioare prin emotia transmisa. Apoi, Jerome France, ne-a aratat cum antreprenoriatul si sportul de performanta se bazeaza pe aceleasi principii, iar spre final, Mark Gallagher, key note speaker-ul zilei, ne-a fascinat cu discursul lui demn de Grand Prix si ne-a povestit intr-o maniera unica, extrem de eleganta si in acelasi timp amuzanta, despre ce inseamna o echipa cu adevarat performanta si despre elementele esentiale care contribuie la dezvolatarea ei.

Profi Grand Prix a fost momentul prin care am celebrat asa cum se cuvine Campionii Profi, oferind recunoastere pentru cativa dintre colegii nostri, care reprezinta cel mai bine competentele fundamentale ale companiei.

Si anul acesta #OameniiDeLa profi au sarbatorit perfomantele care au adus compania la nivelul urmator, impreuna!