Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Salut,

Începând din luna martie vom desfășura sondaje confidențiale de evaluare a satisfacției angajaților Profi, prin intermediul roboțelului nostru, Ana. Vei primi un SMS cu textul: ”Ana de la Profi te invită să participi la un sondaj. Intră aici: @short link”, de la numărul de telefon 1733, cu tarif normal.

Profi Rom Food SRL (”Profi”) realizează aceste sondaje de opinie în baza interesului său legitim (art. 6, alin. 1, lit. f din GDPR) având ca scop evaluarea satisfacției personalului angajat în virtutea relației de muncă.

Răspunsurile sunt prelucrate într-o formă care asigură un grad de anonimizare, informațiile obținute fiind utilizate exclusiv în scopul amintit și doar pe durata derulării activității, apoi vor fi șterse.

Dacă dorești să nu mai primești astfel de mesaje, trimite un email către adresa de email: ana@profi.ro. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal care vă aparțin și care sunt drepturile pe care Profi vi le respectă, vă recomandăm să consultați Politica de Confidențialitate adoptată la nivelul Profi, disponibilă la următorul link : https://www.profi.ro/politica_de_confidentialitate-html/