Acasa

Despre Campanie

Așa-i că și tu îți aduci aminte cu drag de copilărie ? Noi, cei din PROFI, ne dorim ca în viața tuturor copiilor să existe momente de care să se bucure cu sinceritate și inocență acum și să le aducă un zâmbet pe chip când vor fi adulți.

Aflată la a treia ediție consecutivă,  campania “Împreună cu tine, Profi salvează destine” are ca scop și în acest an ajutorarea copiilor și îmbunătățirea calității vieții lor. Vrem ca sprijinul oferit să ajungă exact acolo unde este cea mai mare nevoie de el, așa că am invitat în competiție organizații care au proiecte aflate în derulare și care au dovedit de-a lungul timpului că astfel ajută eficient. 

Organizațiile participante reprezintă șase domenii de interes: educație, cultură, apărarea drepturilor copiilor, sănătate,incluziune/servicii sociale și protectia mediului. Le-am selectat ca urmare a participării sau premierii lor în cunoscute competiții de reponsabilitate socială.

Hai alături de noi în această campanie! Votează proiectul în care crezi cel mai tare și veți influența în bine prezentul și viitorul multora dintre copiii din România care au nevoie de ajutor.

Detalii la madalina.ilie@profi.ro

Donează pentru ce contează!

Mecanismul Campaniei

Fiecare dintre voi poate vota unul dintre proiectele propuse de către ONG-uri. Votarea se va efectua foarte simplu la infochioșcurile amplasate în magazinele Profi, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal oricăror cumpărături realizate în perioada campaniei (22 august – 30 octombrie).

Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturior. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft.

Clasamentul se va întocmi în baza tuturor punctelor acumulate de un proiect la nivel național. Valoarea totală a premiilor este de 1.500.000 lei și se va împărți proporțional în funcție de numărul de puncte acumulate de către fiecare ONG în parte.