Copiii le multumesc super-eroilor lor de la PROFI
Copiii le multumesc super-eroilor lor de la PROFI 1.500.000 lei au fost daruiti in 2017 ONG-urilor dedicate copiilor

Copiii le mulțumesc super-eroilor lor de la PROFI
- 1.500.000 lei au fost dăruiți anul acesta ONG-urilor dedicate copiilor -


Exerciții de Bunătate 2017

Ediția 2017 a campaniei de responsabilitate PROFI s-a încheiat, iar sumele alocate proiectelor au ajuns deja la ONG-urile participante. Anul acesta, ne-am invitat clienții să ne susțină în demersul de a face Exerciții De Bunătate, informându-se și votând in magazinele PROFI unul dintre cele 7 proiecte dedicate copiilor înscrise în campania socială „Te costă 0,00 lei să ajuți un copil”.

 

”Copiii sunt viitorul României, iar noi vrem să ajutăm ca acest viitor să fie sănătos, demn și informat. Este foarte greu să decizi în ce direcție să faci bine, pentru că sunt atât de multe de făcut în România, însă deja de 7 ani ne-am asumat misiunea de a lucra alături de ONG-uri dedicate copiilor și ne bucurăm că, de la an la an, sub ochii noștri și ai celor care contribuie la campanii, lucrurile se schimbă în bine, evoluează. ONG-urile au realizat lucruri minunate cu ajutorul acestor donații și le mulțumim atât lor, cât și celor care au oferit din timpul lor pentru a vota cauza în care cred cel mai mult. Când te obișnuiești să faci un gest mic, cu efecte mari, îți este mai ușor să faci bine ca mod de viață. Iar despre asta e vorba în această campanie. Împreună, facem exerciții de bunătate.” - Luminița Bunda, Director de Marketing PROFI. 

 

Rezultatele campaniei și implicarea națională

Peste 1.200.000 de voturi înregistrate în cadrul campaniei au decis felul în care sunt distribuiți cei 1.500.000 de lei  donați  de PROFI  pentru a susține copii din întreaga țară prin intermediul unor ONG-urilor participante. 

În topul cauzelor susținute în acest an de către clienții noștri se află proiecte ce vizează sănătatea și educația.

O proporție de peste 38% din suma de 1.500.000 lei i-a revenit celui mai votat proiect înscris în concurs, dedicat sănătății copiilor, respectiv cel al Asociației Descoperă Natura, Caii pot ajuta copiii cu autism.

Iată clasamentul proiectelor din acest an conform voturilor clienților PROFI: podiumul a fost ocupat de către proiectele:

> pentru SĂNĂTATE: Caii pot ajuta copiii cu autism (Asociația Descoperă Natura) – locul 1, 

> EDUCAȚIE: Învăț, să nu fiu sărac (Fundația FARA) – locul al 2-lea, 

> APĂRAREA DREPTURILOR COPIILOR: Festivalul Drepturilor Copilului (Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil) – locul 3. 

În continuare s-au clasat proiecte care susțin  SPORTUL: Performanță socială prin sport (Fundația Special Olympics) – locul 4, INCLUZIUNEA/ SERVICIILE SOCIALE: SOS Centre de consiliere și sprijin pentru copii și părinți (SOS Satele Copiilor România) – locul 5, PROTECȚIA MEDIULUI: Natura - cel mai bun Prof (Organizația Națională Cercetașii României) – locul 6, și  CULTURA: One World România la școală (Asociația One World România), locul 7.

 

Ce ne-au transmis ONG-urile participante?

 

LOCUL 1 - Descopera Natura

Pentru Descoperă Natura, poziția întâi în clasament pe toată durata campaniei a însemnat pentru noi un vot de încredere, a însemnat că munca noastră de aproape 10 ani nu a fost în van, iar rezultatul final a înseamnă  un sprijin considerabil pentru proiectul nostru ”Caii pot ajuta copiii cu autism”.

Prin acest  proiect vom putea face, gratuit, intervenție terapeutică cu cel puțin 200 de copiii cu autism și de asemenea vom putea îmbunătății semnificativ condițiile în care desfășurăm activitatea la Centrul de Activități Asistate de Animale al asociației noastre,  precum și diseminarea de bune practici în domeniul hipoterapiei la nivel național.


Mulțumim din inima, Profi România, pentru că sunteți alături de noi.
Mugur Pop,
Președintele Asociației Descoperă Natura

 

LOCUL 2 - FARA 

“De peste zece ani, sprijinim copii din localitățile sărace să nu abandoneze școala. Anul acesta însă este prima dată când o companie va contribui consistent la desfășurarea acestui program. Mulțumită Profi și cumpărătorilor Profi, în 2018, peste 200 de copii vor avea tot necesarul pentru a merge la școală, vor primi o masă caldă zilnic și vor fi îndrumați de învățători la temele de acasă, totul pentru a reduce rata îngrijorătoare a abandonului școlar în zonele defavorizate. Mulțumim că vă pasă!  - Regina Bulai, Director Fundația FARA 

 

Multumesc,
Veronica”

 

LOCUL 3 - CSR- Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil 

“Pentru FONPC aceasta campanie a fost un moment de conectare a organizațiilor membre și o dovadă că împreună putem schimba destine. Faptul că am ajuns pe locul 3, ne face să credem și mai mult in Dedicația pe care oamenii o au pentru drepturile copilului și mai ales ca ceea ce facem noi promovând și apărând drepturile copilului este important. 

 

Va îmbrățișăm cu drag pe toți și va mulțumim!
Daniela “

 

LOCUL 4 - Special Olympics

”Sportivii Special Olympics și familiile lor au luptat pas cu pas alături de noi în această competiție, întelegând că vor avea șansa de a avea în anul 2018 competiții sportive la care să participe și să dobândească ”Performanța Socială prin Sport”. Au fost voluntarii noștri în magazinele Profi din toată țara și pe ei ne-am bazat pe toată durata campaniei. La Special Olympics fiecare sportiv cu dizabilități intelectuale are șansa de a urca pe podium și de lua o medalie. Proiectul acesta este medalia sportivilor noștri pentru anul viitor. Vom medalia în 7 competiții locale, regionale și naționale 940 de sportivi cu dizabilități intelectuale și vom implica alături de ei 460 de voluntari, antrenori și membri de familii din comunitățile din care aceștia fac parte. Mulțumim Profi pentru aceasta oportunitate.

 

Emilia Ispas 
Director Programe Educaționale și Project Unify
Fundatia Special Olympics din Romania”  

 

LOCUL 5 - SOS Satele Copiilor

Ne-am propus sa ajutam copiii ajunsi in dificultate sa-si cladeasca un viitor si sa contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care traiesc.  

In cadrul Centrelor de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti ale asociatiei SOS Satele Copiilor Romania, asiguram accesul la servicii esenţiale, precum sprijinirea copiilor și tinerilor în privința finalizării școlii și urmarea profesiei dorite. Totodata, oferim suport in vederea creșterii șanselor de integrare socio-profesională a părinților din comunitatile defavorizate in care activam.

Pana in prezent, 90% dintre familiile sprijinte de SOS Satele Copiilor Romania și-au îndeplinit obiectivele și fac pași importanţi pentru a depăși situaţiile de risc al separarii copilului de familie, iar ajutorul de la PROFI inseamna inca un pas inainte pentru aceste familii. (Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România)”

Viitorul PROFI Primul magazin Concept - 17 septembrie 2020
Astăzi, la Ploiești, publicul a făcut cunoștință cu viitorul Profi, vizitând conceptul de magazin care anunță direcția în care rețeaua urmează să se dezvolte.
Mai mult
Horia Brenciu este noul ambasador al brandului PROFI
Cântăreț, actor, producător, prezentator de televiziune și entertainer
Mai mult
Vieti mai frumoase pentru sute de familii Timisoara, 28 februarie 2018
Sute de familii au inceput o viata noua in februarie...
Mai mult
Profi aduce fericire Ne vedem la JAZZTM sa jazzperimentam
Nicolae Catalin, din Crevedia, si-a ridicat astazi premiul de la PROFI, un scuter Vespa. “Sunt fericit!!” spune el. “Cand am aflat vestea, am avut emotii, nu castigi in fiecare zi un astfel de premiu! Multumesc PROFI, imi placi chiar mai mult decat pana acum, si au inceput si prietenii mei s...
Mai mult
PROFI TE TRIMITE LA DISNEYLAND SI MAI DESCHIDE CINCI MAGAZINE Timisoara, 25 mai 2017
De astazi si pana pe 4 iunie, magazinele PROFI ii intampina pe copii si parinti cu surprize si premii pregatite special de Ziua Copilului, inclusiv o excursie la Disneyland Paris. Tot de azi, locuitorii din Moara Vlasiei, Liebling, Mihailesti, Domnesti și Bucuresti se vor putea bucura de avantajele...
Mai mult
Salvați Copiii a dotat cu aparatură medicală secția de neonatologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență și pe cea a Spitalului de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara Timisoara, 11 mai 2017
Un monitor transcutanat de gaze sangvine, în valoare de 19.000 de euro, indispensabil unei îngrijiri medicale adecvate a copiilor cu afecțiuni foarte grave, a fost donat, miercuri, Secției de neonatologie a Spitalului Clinic de Urgență  Timișoara, cu sprijinul Profi România. Pentru...
Mai mult
ZIUA INTERNATIONALA A FAMILIEI Timisoara, 15 mai 2017
Astazi este Ziua Internationala a Familiei si totodata ziua cand, la Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca si Pitesti se lanseaza o editie intermediara a KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de film pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est. Ambele momente sunt bune ocazii pen...
Mai mult
UN MISTER DEZVALUIT: DE LA NICOTINA LA ARTA Timisoara, 16 martie 2017
Concomitent, expansiunea PROFI continua in trei localitati.
Mai mult
20 DE NOI MAGAZINE PROFI ÎN NOIEMBRIE Timișoara, 29 noiembrie 2016
PROFI își încheie bilanțul expansiunii din luna noiembrie cu un total de 20 de inaugurări
Mai mult
PROFI START – PROGRAM PENTRU STUDENȚI Timisoara, 7 octombrie 2016
De curând a fost lansat programul de stagiu plătit PROFI START
Mai mult
DEJA 50 DE MAGAZINE LOCO Timisoara, 16 septembrie 2016
Începând de ieri, la un an, o lună și o săptămână
Mai mult
PROFI SE EXTINDE IN CONTINUARE SI OFERA PACHETELE SURPRIZA PENTRU ELEVII DIN CLASA PREGATITOARE Timisoara, 12 septembrie 2016
PROFI este alături de copii și multora dintre cei care merg pentru prima dată la școală
Mai mult
IMPREUNA CU TINE, PROFI SALVEAZA DESTINE Timișoara, 20 august 2016
Șase ONG-uri iau startul la cea de-a treia ediție a campaniei
Mai mult
NUMARUL ANGAJATILOR PROFI CRESTE SPECTACULOS Timisoara, 22 iulie 2016
PROFI a inaugurat ieri și astăzi magazine la Focșani, Târgu Jiu, Brăila și Turnu Măgurele
Mai mult
MUNCESTE CU PASIUNE Timisoara, 8 iulie 2016
Se numește Muraru Elvis și este casier cu doar jumătate de normă
Mai mult
CE FACI CU 10.000 DE LEI ? Timisoara, 26 mai 2016
Dimineața asta părea să fie una de joi obișnuită pentru Georgiana Kiss Petraș
Mai mult
IN SPRIJINUL PRODUCATORILOR DIN ROMANIA: PARTENERIATUL dintre PROFI Rom Food si U.S.A.M.V.B. Timisoara
O iniţiativă a mediului economic din zona de retail susţinută de mediul academic
Mai mult
IASIUL SARBATORESTE AL 400-LEA MAGAZIN PROFI În aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine
În această lună, PROFI ajunge să numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iași se fac pregătiri intense pentru a sărbători sâmbătă și duminică (14-15 mai) această reușită. Este deja tradiție ca rețeaua să marcheze momentele când ...
Mai mult
PROFI IUBEȘTE SĂNĂTATEA Timisoara, 19 aprilie 2016
Stiti cine ia cu adevarat in serios calitatea vietii
Mai mult
PROFI RESPINGE AFIRMATIILE NEFONDATE PRIVITOARE LA ACTIVITATEA SA În presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendara unui sef de magazin PROFI din Arad
În presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendara unui sef de magazin PROFI din Arad, afirmatii pe care PROFI le respinge, facand urmatoarele precizari:   Mai multi angajati ai acelui magazin au reclamat recent ca seful unitatii comite abuzuri grave si nu respecta proceduril...
Mai mult
PROFI a retras de la vanzare toate produsele „Lactate Bradet”
Mentionam ca in magazinele noastre toate produsele provenite de la acest furnizor erau ambalate si erau comercializate doar in judetul Arges
Mai mult
S-au deschis alte doua magazine PROFI ,la Blaj si Feldioara, reteaua ajungand sa numere acum 373 de unitati.
Prin inaugurarea magazinului din Blaj, situat pe Bd. Republicii nr. 53, de ieri judetul Alba
Mai mult
PESTE 60 DE NOI LOCURI DE MUNCA LA PROFI IN IASI, MARGINEA, PETROSANI SI CAVNIC Timisoara, 3 septembrie 2015
Mai bine de 60 de oameni si-au gasit un bun loc de munca in urma inaugurarii, saptamana trecuta, a patru magazine PROFI la Iasi, Marginea, Petrosani si Cavnic.
Mai mult
MAGAZINUL PROFI 300 SARBATORIT CU FAST Timisoara, 31 mai 2015
Inaugurarea celui de al 300-lea magazin PROFI este sarbatorita cu mult fast la Timisoara.
Mai mult
Profi se opune inchiderii hipermarketurilor duminica Timisoara, 27 mai 2015
Timisoara, 27 mai 2015 - “Avand in vedere ca doar doua din cele 300 de  magazinelor PROFI au suprafete de vanzare mai mari de 800 de mp, putand fi inchise ca urmare a schimbarii legislatiei, practic aceasta propunerea de modificare a legislatiei ar afecta pozitiv lantul nostru”, a declarat Ca...
Mai mult
PROFI: DORIM CAT MAI MULTE LEGUME SI FRUCTE ROMANESTI IN MAGAZINELE NOASTRE Bucuresti, 21 mai 2015
Bucuresti, 21 mai 2015 – Azi, la invitatia magazinelor PROFI, Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, mai multi producatori de legume si fructe si un mare numar de jurnalisti au vizitat platforma PROFI de legume si fructe din apropierea Bucurestiului pentru a cauta impreuna moda...
Mai mult
PROFI RESPINGE ZVONUL CA AR MARI PRETURILE Timisoara, 24 aprilie 2015
Magazinele PROFI resping ferm orice zvon privitor la manipularea preturilor in contextul apropiatei scaderi a TVA.
Mai mult
MAGAZINELE PROFI FAC AGENTI !
Dacă încă va imaginați agenți cu ochelari fumurii, pistol și telefon codificat, nu sunteți pe drumul cel bun. Despre altfel de agenți este vorba: aceștia sunt întreprinzători cu inițiativă, oameni care își folosesc talentul și priceperea pentru a-și conduce propria afacere spre...
Mai mult
DONATII MASIVE DE LA PROFI PENTRU SANATATEA COPIILOR Timisoara, 4 decembrie 2014
Timisoara, 4 decembrie 2014 – Astazi, programele a trei organizatii neguvernamentale importante au primit un important plus de adrenalina datorita celor 1.150.000 de lei donati de PROFI ca sa-si amplifice batalia pentru sanatatea copiilor. “Iubim oamenii, iubim copiii in mod special, si vrem ca p...
Mai mult
PROFI: PRIMUL MAGAZIN VERDE Timisoara, 21 noiembrie 2014
Timisoara, 21 noiembrie 2014 – Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat astazi la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat. Tot astazi s-au mai inaugurat doua magazine PROFI la Negresti-Oas si Turceni. Cautam in permanenta modalitati prin care magaz...
Mai mult
Azi In Timisoara: Primul Magazin Profi Dintr-Un Campus Universitar Timisoara, 13 noiembrie 2014
Timisoara, 13 noiembrie 2014 – Astazi, PROFI isi face intrarea in zona studenteasca prin deschiderea primului sau magazin dintr-un campus universitar, la Timisoara. Tot astazi PROFI a mai inaugurat cate un  magazin in format standard la Slatina si Bucuresti. Pentru ca studentii sunt activi la toat...
Mai mult
Șansa nu ține cont de vârstă Timisoara, 14 octombrie 2014
Timisoara, 14 octombrie 2014 - Câștigătoarea oficială a Daciei Logan oferite de PROFI în august în cadrul campaniei Te implici si câștigi este Varga Manolea Anamaria Loredana, din Timișoara. Adevăratul câștigător este însă fiul ei, Nicholas...
Mai mult
Ong-Urile Lupta Pentru Premiul Profi 29 august 2014, Timisoara
29 august 2014, Timisoara – Sase ONG-uri si-au suflecat serios manecile si se lupta din ce in ce mai aprig pentru cele trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei puse la dispozitie de catre PROFI si partenerii sai prin intermediul campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, ...
Mai mult
Baraolt - Primul Magazin Modular De Mari Dimensiuni 30 iulie 2014, Timisoara
30 iulie 2014, Timisoara – Primul magazin modular PROFI de mari dimensiuni a fost inaugurat astazi la Baraolt, judetul Covasna,  in format standard, iar maine se va deschide un magazin PROFI tot in format standard in Maramures, la Somcuta Mare. Modernul magazin din Baraolt a fost ridicat pe S...
Mai mult
Primul Premiu Pentru Public Din Campania Csr Profi 2014
Timisoara, 13 august 2014 – “Impreuna cu tine PROFI salveaza destine”, campania CSR dedicata sanatatii copiilor, a inceput deja sa aduca bucurie celor care calca pragul magazinelor PROFI: astazi  doamna Dana Turt din Aiud, judetul Alba, a devenit prima castigatoare a unei masini Dacia L...
Mai mult
PROFI SARE IN AJUTORUL SINISTRATILOR DE LA INUNDATII Comunicat de presa
PROFI se numara printre primele companii care au venit in ajutorul oamenilor carora inudatiile le-au distrus casele si le-au luat aproape tot.
Mai mult
PROFI AJUTA SINISTRATII DIN OLT SI RESTAUREAZA UN SIT ROMAN LA ALBA IULIA Comunicat de presa
PROFI a sarit din nou in ajutorul oamenilor loviti de inundatiile din ultima perioada, trimitand 26.496 conserve si 7.200 de litri de apa plata in comuna Corbu, judetul Olt. Prin intermediul echipelor de la Crucea Rosie Olt, aproximativ 1000 de persoane din cele cinci sate ale comunei Corbu, unde 307 case au ...
Mai mult
Profi Pregateste Cariere In Retail
Timisoara, 16 iulie 2014 - Aproximativ 450 de femei aflate in cautarea unui loc de munca urmeaza sa beneficieze gratuit de cursurile de calificare in meseria “lucrator in comert” pe care PROFI le incepe in aceasta saptamana si le continua pana in octombrie 2015. “Am initiat programul ca sa ...
Mai mult
Impreuna cu tine, Profi salveaza destine! 30 iunie 2014, Timisoara
The life and health of children in Romania have a new champion as of July 1: the “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” (PROFI and You Save Destinies!) conducted by PROFI, the retail network, together with Asociatia Daruieste Viata, Asociatia Inima Copiilor, Asociatia Impreuna Pas cu Pas, Fun...
Mai mult
Primul magazin modular din sud estul europei Timisoara, 11 iunie 2014
Astazi, PROFI inaugureaza la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Mai mult
Dacia Logan pentru clientii fideli Profi Timisoara, 24 aprilie 2014
Trecerea sub brandul PROFI a magazinelor botosanene preluate de la operatorul local PITA a fost marcata o data in plus ieri prin extragerea bonului care va desemna fericitul proprietar al unei masini Dacia Logan.
Mai mult
Profi - in prezent nu e de vanzare Timisoara, 28 ianuarie 2014
Al doilea mare lant de magazine din Romania, PROFI, nu este in momentul de fata de vanzare si, cu tot respectul pentru libertatea presei, trebuie sa infirmam informatia inselatoare prezentata astazi de Ziarul Financiar, conform careia s-ar purta discutii in vederea achizitionarii retelei PROFI de catre putern...
Mai mult
Profi 200 – Primul magazin din gheata din lume Timisoara, 6 decembrie 2013
Acolo chiar servesc sampania in pahare de gheata? Normal, la ce altceva te asteptai din moment ce magazinul PROFI Ice Store, inaugurat astazi la Bucuresti, cel de-al 200-lea din retea, este prima unitate de retail modern din lume construita din gheata? Totodata, este unul dintre cele patru magazine PROFI ina...
Mai mult

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!