Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Rețete

Sirop de cireșe preparat în casă: Rețeta pas cu pas

Deja suntem în luna mai și nu știm ce arome asociezi tu acestei luni, însă noi abia așteptam să apară cireșele, unele dintre fructele noastre preferate. Savurate ca atare, utilizate ca ingrediente de bază în cele mai bune rețete de deserturi de casă sau transformate într-un sirop absolut delicios, cireșele se numără printre cele mai savuroase […]

Citește mai mult

Cremșnit: O rețetă ușoară și plină de savoare

În lumea dulciurilor, există unele delicii care transcend timpul și poartă cu ele amintiri dulci și pline de nostalgie. Un astfel de desert este cremșnitul. Această prăjitură irezistibilă s-a bucurat de o popularitate constantă în bucătăria românească, reprezentând un adevărat simbol al savoarei. Cu o rețetă ușoară și cu un gust inconfundabil, cremșnitul încântă și […]

Citește mai mult

Salată orientală: Cum să prepari cea mai gustoasă rețetă?

Salata orientală este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru oricine dorește să adauge un plus de varietate în alimentația lor. În ciuda denumirii sale, se consideră că salata orientală este originară din Germania sau Polonia, având în vedere că „vedeta” rețetei este cartoful.  În funcție de sezon, poți prepara salata orientală diferit, adăugând legume proaspete […]

Citește mai mult

BURGER DE PORC

Într-o tigaie încinsă punem o bucată de unt. Adăugam apoi ceapa tăiată rondele și, atunci când aceasta capătă o culoare frumoasă, arămie, asezonăm aceste rondele cu un pic de sare, iar apoi scoatem ceapa astfel caramelizată pe o farfurie. Curățăm tigaia și punem 10ml de ulei de măsline. În momentul in care uleiul este încins, […]

Citește mai mult

Cinnamon rolls: rețeta originală de rulouri cu scorțișoară

Vrei să cunoști secretele din spatele rețetei originale de rulouri cu scorțișoară, un desert delicios și aromat, apreciat în întreaga lume? În articolul nostru poți afla istoria și originea acestui preparat, împreună cu influențele culturale și tradițiile culinare care stau la baza sa, ingredientele necesare, proporțiile corecte și tehnici esențiale de preparare, astfel încât să […]

Citește mai mult

Cozonac cu mac: rețeta pentru a obține un cozonac pufos și cu multă umplutură

În cazul în care îți place cozonacul cu miez de nucă și cacao, atunci îl vei iubi și pe cel cu umplutură de mac. Aromat, parfumat și nemaipomenit de gustos, cozonacul cu mac nu trebuie să-ți lipsească de pe masa de sărbători. Dacă îți dorești să obții un cozonac pufos, care se rupe fășii, cu […]

Citește mai mult

5 rețete simple și gustoase de salate cu leurdă

Leurda este cunoscută popular ca „usturoiul sălbatic” sau „usturoiul ursului” si este o plantă care apare primăvara, în același timp cu urzicile și ștevia. Planta abundă în vitamina C, având numeroase beneficii asupra sănătății printre care: scăderea presiunii sistolice a sângelui, reducerea nivelului de colesterol, inhibarea agregării trombocitelor și creșterea fluidității membranei. [1, 2, 3] […]

Citește mai mult

Pască bună cu smântână: rețeta și recomandări pentru un gust desăvârșit

Pentru cei mai mulți dintre noi, pasca tradițională înseamna acea tartă preparată dintr-un aluat de cozonac umplut cu brânză de vaci. Puțini s-au gândit vreodată că o alternativă la rețeta tradițională poate fi pasca bună cu smântână. La o simplă cercetare a ingredientelor, cu siguranță, vei observa și tu că acest desert pascal se arată […]

Citește mai mult

Mod de preparare și ingrediente necesare pentru o pască plină de ciocolată

Noi, cei de la Profi, ne declarăm mari iubitori ai rețetelor care au ciocolata printre ingrediente. Afirmația noastră nu e deloc surprinzătoare, întrucât am gătit împreună de-a lungul timpului cele mai delicioase deserturi cu acest ingredient; de la tort de ciocolată și până la brioșe cu fulgi de ciocolată. Mai mult decât atât, chiar am […]

Citește mai mult