Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

TOHANI MOSIA SR FETEASCA REGALA VIN ALB DEMISEC 0.75L

Feteasca Regală se prezintă galben pai, intens și strălucitor. Olfactiv, ies în evidență note florale de liliac timpuriu și lăcrămioară cu accente fructate de caisă și piersică. În gust este suculent și elegant, cu un echilibru desăvârșit, pentru un soi autentic românesc.

Detalii

  1. TIP: Vin
  2. CULOARE: Alb
  3. OCAZIA DE CONSUM: Acasă / Relaxare
  4. STIL: Demisec
  5. TARA DE ORIGINE: Romania
  6. REGIUNE: Oltenia/ Muntenia
  7. AROMA: Floral
  8. LITRAJ(L): 0.75L
  9. ALCOOL(%): 12%
  10. CRAMA: Amplasat în mijlocul regiunii Dealu Mare, Tohani se întinde pe 7 dealuri însorite, binecuvântate de un climat special. Dealurile sunt orientate spre sud-est, primind mângâierile generoase ale soarelui pentru mai mult timp. Astfel, strugurii se bucură de soare 14 zile în plus pe an faţă de alte zone viticole ale ţării. Ajungând mai devreme la maturitate, boabele au la dispoziţie mai mult timp pentru acumulări calitative. Podgoria Tohani are o suprafață cultivată de 665 de hectare și este amplasată pe paralela de 45 de grade, asemenea celebrelor Podgorii Bordeaux. Microclimatul mediteranean, care face posibilă creșterea smochinului și a migdalului, oferă viței de vie condiții de dezvoltare speciale, ceea ce face ca vinurile de Tohani să aibă culoare și arome intense, corpolență și echilibru organoleptic.
  11. ASOCIERE CULINARA: Mâncăruri tradiționale cu carne albă sau peşte, desert pe bază de telemea proaspătă, quiche cu spanac și ou de prepelița