Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

VIN EPICENTRUM MERLOT &CABERN SAUVIG ROSU SEC0.75L

Un cupaj roșu clasic bordolez dintre Merlot și Cabernet Sauvignon maturat 12 luni în baricuri de stejar franțuzesc. Notele sale primare de mure, coacăze negre și prune se dezvoltă gradat lăsând loc aromelor discrete de vanilie, cuișoare, tabac și cacao. Vinul este echilibrat cu un corp amplu, taninuri pronunțate și o aciditate pe masură: impresionează printr-un post gust lung, savuros.
Dacă vechii greci au avut nevoie de un cuvânt pentru a descrie intensitatea și zbuciumul, ei bine, acesta a fost împrumutat pentru a sublinia fidel calitatea colecției de vinuri EPICENTRUM.
Crama Gârboiu Epicentrum Merlot & Cabernet este maturat 12 luni in barrique-uri de stejar franțuzesc; notele sale esențiale de mure, coacăze și prune se dezvoltă gradat, la fiecare 10 minute și evoluează rafinat, asemenea unui parfum rar. 

Detalii

  1. TIP: Vin
  2. CULOARE: Rosu
  3. STIL: Sec
  4. SOI: Merlot
  5. TARA DE ORIGINE: Romania
  6. REGIUNE: Moldova
  7. AROMA: Fructat
  8. LITRAJ(L): 0.75L
  9. ALCOOL(%): 14.8%
  10. CRAMA: "Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată în anul 2005. Suprafața viticolă acoperă aproximativ 170 de hectare și se află în arealul viticol Cotești (Dumbrăveni, Cotești și Cârligele), care este caracterizat prin condiții climatice deosebit de favorabile și un sol bogat în minerale – unic în partea de sud-est a României."
  11. ASOCIERE CULINARA: Pastrama de oaie, cotlete de porc cu sos de vin