Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

VINARTE PRINCE MIRCEA VIN MERLOT 0.75L

Pentru iubitorii de vinuri roşii, seci, Vinarte a creat această expresie cu aer princiar, plină de rafinament şi eleganţă, care se intitulează simplu: Prince Mircea. Vinul de un roşu rubiniu splendid are un potenţial de învechire de 8 – 12 ani, asta dacă aveţi răbdare să îl descoperiţi peste ani cu o textură şi mai catifelată şi un buchet şi mai complex. Fructele roşii domină olfactiv şi gustativ, iar condimentele aduc un plus de intensitate aromatică acestui Merlot maturat timp de 15-18 luni în baric franţuzesc şi încă 6 luni în sticlă. Postgustul e foarte lung pentru cât este vinul de tânăr, ceea ce încununează excelent experienţa degustării. Strugurii sunt selecţionaţi din parcelele cu expunere deosebită și recoltaţi manual la maturitate optimă pentru a împrumuta maximum de aromă, astfel că vinul cu structură densă şi tanini rotunzi, puternic şi echilibrat în acelaşi timp face o impresie excelentă servit la 18°C. Savuraţi-l alături de preparate din carne roşie, vânat sau brânzeturi maturate.

Detalii

  1. TIP: Vin
  2. CULOARE: Rosu
  3. OCAZIA DE CONSUM: Cadou
  4. STIL: Sec
  5. SOI: Merlot
  6. TARA DE ORIGINE: Romania
  7. REGIUNE: Oltenia/ Muntenia
  8. AROMA: Fructat
  9. LITRAJ(L): 0.75L
  10. ALCOOL(%): 14%
  11. CRAMA: Un producător a cărui istorie se confundă, practic, cu cea a vinului modern din România, la cel mai elevat nivel. Cele două plantații ale companiei din sud-estul României — una de 160 hectare, situată în apropierea Dunării, la Stârmina (Mehedinți), și cealaltă de 50 hectare, la Sâmburești (Olt) - au fost alese atent de specialiști internaționali pentru capacitatea de a produce struguri sănătoși an după an. Viile sunt îngrijite cu grijă față de mediul înconjurător, iar cele două crame aferente plantațiilor, permanent actualizate din punct de vedere tehnologic, dispun de resursele unor profesioniști consacrați prin rezultatele obținute de-a lungul anilor. Calitate, nu cantitate - aceasta este preocuparea de prim rang a echipei VINARTE. Pentru ca prima impresie conteaza, acest vin aperitiv afiseaza de la inceput arome de citrice si flori de salcam si o mineralitate placuta, ce se dizolva in parfum de grapefruit si flori de lamaita.
  12. ASOCIERE CULINARA: preparate din carne roşie pregătită la cuptor sau grătar, vânat de talie mijlocie şi mare, preparate tradiţionale româneşti pe bază de carne, brânzeturi maturate.