Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Tradiție în evoluție – PROFI se întâlnește cu furnizorii rețelei

22 septembrie 2023

În cursul acestei dimineți, PROFI a organizat o amplă întâlnire cu furnizorii săi, a doua după cea din septembrie 2022, prezentându-și evoluția de până acum și strategia de dezvoltare viitoare.

“Ne-am invitat furnizorii ca să discutăm despre nevoia de sincronizare a acțiunilor noastre pentru ca împreună să creștem în continuare,” declară Gaetan Pacton, directorul general PROFI.  “În ultimii zece ani, cifra noastră de afaceri a crescut cu peste 800%, odată cu ea crescând și volumul afacerilor furnizorilor noștri. Coordonarea cooperării dintre noi merită discutată deoarece este benefică deopotrivă pentru furnizori, pentru magazine și pentru consumatori.”

Peste 94% din sortimentul PROFI este achiziționat din țară și mai mult de 96% dintre partenerii de afaceri ai rețelei sunt din România: producători și furnizori de alimente, firme de construcții și transport, furnizori de servicii, etc.

Începând din 2020, PROFI a dezvoltat un nou concept de magazin care se bucură de un asemenea succes încât în momentul de față cele peste 500 de magazine care funcționează în noul format, adică aproape 30% din din rețea, atrag deja mai bine de 40% din totalul clienților. Toate viitoarele magazine PROFI și cele care urmează să fie remodelate se vor prezenta în noul format. Această direcție, împreună cu rezultatele aplicației Profi, extinderea digitalizării rețelei și încredințarea unui număr tot mai mare de magazine către administratori parteneri care le tratează ca pe propria lor afacere contribuie la creșterea vânzărilor Profi și respectiv a cifrelor de afaceri ale furnizorilor rețelei.

“Le propun furnizorilor noștri un plan în patru puncte prin care împreună să ne accelerăm creșterea valorificând investițiile făcute și succesul actual, evoluând în managemenetul categoriilor, adaptându-ne mai bine oferta la formatele magazinelor, oferind valoare și diferențiere inegalabile precum și făcând posibil un grad mai mare de colaborare între echipele noastre,” a declarat Eric Tavoukdjian, director comercial Profi.

Cu sediul la Timișoara, PROFI este o companie românească ce funcționează exclusiv în această țară. În prezent numără peste 1650 de magazine integrate și Partener, în mai bine de 830 de localități, clasându-se printre primii trei mari retaileri de la noi ca cifră de afaceri și drept cel mai mare angajator privat, cu peste 28.000 de angajați. PROFI este un puternic motor al economiei românești.